Find det bedste lån til dig og dine behov? MiniFinans rådgiver dig (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Det bedste lån for dig? MiniFinans rådgiver dig

Det bedste lån for dig? MiniFinans rådgiver dig

Det bedste lån for dig? MiniFinans rådgiver dig

Det bedste lån for dig? MiniFinans rådgiver dig

Det er vigtigt når du søger efter det bedste lån, at du er bevidst om, hvad dine behov for et lån er. Der findes så mange forskellige låneudbydere, der alle gerne vil tilbyde dig deres version af det bedste lån, at det kan være svært at finde rundt i dem. Det er dog også fordi de som oftest minder om hinanden og deres lånemuligheder.

Det bedste råd man altså kan give dig  er, at du er klar over dine behov, og hvad det bogstaveligt talt vil koste dig at få dem dækket økonomisk. Når du låner penge, er det fordi du har et akut behov for de penge lige nu og her. Derfor er det endnu vigtigere at du har for øje, hvad det bedste lån vil være for dig.

MiniFinans låner kun til voksne over 21

Hvis du har vurderet, at din økonomiske situation godt kan bære at låne et givent beløb. Er det i princippet irrelevant om du låner penge til et par sko, til uforudset reparation i boligen, eller noget helt tredje. MiniFinans anbefaler dog; at du ikke låner til grundlæggende unødvendigt forbrug som sko og tøj. Her anbefaler vi som udgangspunkt, at du vælger at spare pengene op.

Fordi MiniFinans kun låner penge til voksne over 21. Forsøger vi at nedbringe den statistik der hedder, at det oftest er unge mennesker der kommer i økonomiske vanskeligheder. Det vi kræver af dig som voksent menneske er: At du har gjort op med dig selv er, hvorvidt du reelt har mulighed for, at have det lånte beløb i hænde inden for den aftale lånetid. Sæt dig derfor grundigt ind i vores lånevilkår her på siden.

Når du låner første gang hos MiniFinans tilbyder vi at du kan låne op til 4.000 kr. Såfremt du opfylder vores lånekrav.