DER lån eller MiniFinans? Find det lån der passer bedst

Bør man vælge et lån fra DER eller et lån fra MiniFinans? Dette kan være en svær beslutning at træffe, da begge lån kan tilbyde en god ordning. Alligevel er de to forskellige lån meget forskellige fra hinanden. Et der lån skal afdrages i ydelser, og et lån hos MiniFinans skal betales tilbage i en ombæring. Det er derfor to forskellige lånemetoder, som har hver sine fordele. Hvilken en du bør vælge, afhænger af dine behov og din økonomi.

 

Online kan du finde det lån, der passer bedst til dig

Online findes der mange forskellige lånemuligheder, og lån hos DER og MiniFinans er kun to af de mange muligheder. Før du beslutter dig, hvor du ønsker at optage et lån, bør du derfor tænke dig godt om, før du træffer din beslutning. Et godt forarbejde, hvor du undersøger dine forskellige muligheder, kan betale sig i sidste ende. Det er vigtigt, at du finder et lån, der kan opfylde dine behov. Dette skal forstås sådan, at det beløb, du låner, kan indfri dine ønsker omkring en investering. Derudover er det vigtigt, at du kan overholde dine gældsforpligtelser, så lånet ikke tilføjes gebyrer og bliver dyre end forventet.

 

Få indflydelse på dit eget lån hos MiniFinans

Hos MiniFinans tilbyder vi en løsning, som du selv kan have stor indflydelse på. Du kan låne fra 3.000 kroner til 20.000 kroner. Hvor meget du ønsker at låne, er helt op til dig. Lånebeløbet skal afdrages i en ombæring, og du bestemmer selv, om du ønsker at afdrage efter 1 dag og op til 12 måneder efter udbetalingen. Du kan dermed nå at have en indtægt igen, før du skal betale pengene tilbage til os. Dette koncept gør, at du med et lån kan få råd til at investere i de svære perioder, og tilbagebetalingen kan foregå, når du igen har råd.

 

Vælg et lån hos MiniFinans – Det findes ikke billigere

Hos MiniFinans er vores lånetilbud meget simpelt, og det gør, at vi kan tilbyde Danmarks bedste priser. Du finder dermed ikke et billigere lån, og du kan hurtigt blive fri for at have gæld. Med et DER lån, bliver du bundet over en længere periode, hvor du skal afdrage dit lånebeløb i små ydelser.

 

MiniFinans – Vælg selv din betalingsperiode 

Ved at betale i ydelser bliver lånet samlet set dyrere, men et lille beløb hver måned øger chancerne for at kunne indfri lånet i rette tid. Hvis man ikke kan overholde sine aftaler om tilbagebetaling, så kan et lån også blive dyrere end forventet. Derfor skal et lån passe til din fremtidige økonomi, så du kan tilbagebetale i rette tid. Et DER lån kan derfor betale sig, hvis du har svært ved at indfri hele din gæld på en gang.

 

Hurtig adgang til penge og god service

Har du brug for hjælp til at tilpasse dit lån, så står vi hos MiniFinans altid klar til at rådgive dig. Hos os får du altid en god service, og vi kan klare en hurtig ekspedition, hvis dette er nødvendigt. Hvis du har behov for at få udbetalt dit lån hurtigt, så kan vi sørge for, at du har pengene på din konto kort efter, at vi har modtaget din ansøgning om et lån. Vi laver en straksoverførsel, så du kan få pengene inden for få minutter.

 

MiniFinans yder lån med høj sikkerhed og hurtige penge

Hos MiniFinans arbejder vi dagligt med penge, og derfor har vi forståelsen for, hvor forsigtige man skal være, for at sørge for at pengene altid havner i de rette hænder. Derfor skal du altid bruge dit NemID, når du ansøger om et lån hos os. Dette er med til at øge sikkerheden markant både for dig og for os. Når du har godkendt dit lån med NemID, kan du få hurtig adgang til penge hos MiniFinans.

 

Dine behov og fin økonomi har stor indflydelse på, hvilket lån du bør vælge

Før du vælger et lån, bør du altid kigge ind af og se på, hvad dine behov for at låne penge er. Du bør også se nærmere på din nuværende økonomi, så du ved, hvor meget du kan afdrage i fremtiden. Hvis du har styr på disse faktorer, før du optager et lån, så har du gode muligheder for at vælge et lån, der passer godt til dig. Om du skal vælge et der lån eller et MiniFinans lån kommer meget an på, hvor hurtigt du ønsker at være gældfri, og hvor meget du kan afdrage med.

 

DER lån eller MiniFinans – Hvad skal du vælge? 

Om du bør vælge et der lån eller et lån fra MiniFinans kommer meget an på dine behov og din økonomiske situation. Med et lån hos MiniFinans får du hurtig adgang til et billigt lån, og du vil kort efter lånet igen være gældfri. Hos DER vil du skulle afdrage dit der lån i små ydelser, og samlet set vil det over lang tid koste mere at betale din gæld af. Et DER lån er dog den sikre løsning, hvis du er bange for, at du ikke kan betale det fulde lånebeløb tilbage på kortere tid. Samlet set vil omkostningerne for et DER lån være højere end for et lån hos MiniFinans.

 

Dette får du med et DER lån

Med et DER lån får du mere luft i økonomien, da du betaler af på dit lån i små rater hver måned. Dette kan føles som en billig løsning, men i sidste ende vil det ofte være den dyreste løsning. Hos DER får du lov til at betale af i små bidder, men dette gør også, at et DER lån koster mere i sidste ende.

 

Hos MiniFinans får du høj sikkerhed og Danmarks bedste priser

Vores koncept hos MiniFinans er lavet efter, at vi kan tilbyde Danmarks bedste priser. Derudover sørger vi for høj sikkerhed. Så kan vi være sikre på, at pengene altid bliver udbetalt til den rette person. Vi giver dig muligheden for at få adgang til hurtige penge, og kort efter udbetalingen kan du igen være gældfri. Vi hjælper dermed dig til at finde råd i svære perioder, hvor der ikke findes råd til at investere. Derfor er MiniFinans en god løsning, hvis du står uden penge på kontoen men har brug for at købe eksempelvis et nyt TV. Vi kan give dig råd til at foretage købet på det rette tidspunkt. Når næste måned og lønningsperiode kommer, kan du tilbagebetale pengene til os. Du kan også betale et afdrag hver måned i op til 12 måneder, så du ikke skal betale så meget på en gang. 

 

Vælg det lån der passer bedst til dine behov og din økonomi

Når du vælger et lån, er det vigtigt, at lånet passer til din økonomi. Hvis lånet ikke passer til din økonomi, så kan det blive svært at tilbagebetale. Derfor skal du se på, hvad du i fremtiden har til rådighed, så du ved, hvor meget du kan undvære. Kan du undvære et større beløb, så kan du roligt foretage et billigt lån hos MiniFinans. Har du derimod svært ved at tilbagebetale et stort beløb på kort tid, så kan et DER lån med månedlige ydelser være en mere passende løsning. Et lån hos DER vil dog ofte være en dyrere løsning.