Casper Ravn-Sørensen, medstifter og investor i Minifinans.dk | MiniFinans
Logge Ind
   

Casper Ravn-Sørensen, medstifter og investor i Minifinans.dk

Casper Ravn-Sørensen

Casper Ravn-Sørensen, medstifter og investor i Minifinans.dk.

MiniFinans.dk er et selskab, der arbejder med kviklån i Danmark. Selskabet er underlagt Finanstilsynet i Danmark og operer derfor under særligt opsyn og har en lang række regler, som der skal og bliver levet op til.

Kviklån er en branche, som kendetegner sig ved at yde kortfristede lån til privatpersoner i Danmark, som står og mangler en mellemfinansiering i en periode.

Det kan være, at der skal bruges et kviklån fra minifinans.dk på 1000 kr., som skal tilbagebetales om 10 dage. Det kan være en person, der har fundet et par sko, som er på tilbud (normalt koster 2000 kr.) og der skal handles her og nu – også selvom der skal betales et par hundrede kroner i rente.

Kunden har sparet penge overordnet set, så alle er glade.

Bankerne, som typisk er det første sted som kunderne henvender, sig agerer lidt langsomt og vil typisk ikke finansiere privatforbrug, de ikke finder rimeligt.

»

Jeg har valgt at gå ind i MiniFinans.dk, da jeg synes at det er et rigtig spændende projekt og kender til branchen indgående via mit arbejde med digital markedsføring, som jeg har arbejdet med siden 2006. Min forretningspartner, Mads Emil Fast Dahlerup, og jeg stiftede Finans 247 Aps i 2016 og begyndte med at ansøge om licens hos Finanstilsynet. Det er en lang proces, men vi var - og er - meget målrettede, så vi kom i mål indenfor rimelig tid. 
Jeg har gennem mine forskellige markedsføringsvirksomheder leveret over 100.000 låneansøgninger vil jeg tro. Vores kunder talte alle store lånegivere i hele Skandinavien, så jeg kendte branchen rigtig godt inden jeg valgte at smide meget tid og mange penge efter projektet. Det hele er meget overvejet, og jeg er sikker på at vi nok skal få succes med projektet. 
Mine kompetencer indenfor markedsføring med netop minilån / kviklån vil bestemt kunne flytte nogle bjerge for virksomheden,« siger Casper Ravn-Sørensen.

MiniFinans.dk arbejder med lån fra 500 kr. og op til 12.000 kr.

Første gang, man låner penge, kan man låne op til 4000 kr. i 30 dage. Selskabet laver en risikovurdering af hver enkelt kunde, så der er ingen sager der er ens.

Selskabet bag ved MiniFinans.dk er ejet af Finans 247 ApS, som er ejet af Casper Ravn-Sørensen, Mads Emil Fast Dahlerup og en række investorer.

Besøg Casper Ravn-Sørensen på de sociale medier

Blog

Twitter

Facebook

Linkedin

Google+

Øvrige Projekter

Casper Ravn-Sørensen arbejder med:

Ejendomme: Rada-ejendomme

Kviklån - Minifinans.dk

Investeringer: Dotcom-Capital


Læs om Casper Ravn-Sørensen i pressen

- Business.dk
- 180grader.dk
- denkorteavis.dk
- avisen.dk
- folkets.dk
- mandesager.dk
- news.dk
- mx.dk