Casper Ravn-Sørensen

Casper Ravn-Sørensen

I 2016 grundlagde Casper Ravn-Sørensen og Mads Emil Fast Dahlerup Finans247, der skulle tilbyde rimelige online lån til personer med dansk CPR og folkeregisteradresse.

Ud af Finans247 udsprang MiniFinans.

Casper-Ravn-Sørensen

Casper og Mads valgt at stifte MiniFinans efter flere år i affiliate-industrien, hvor de især beskæftigede sig med finans og udlånsverdenen. De var interesseret i at skabe en udlånsvirksomhed med tydelige krav og rimelige renter.

»Ansøgerne skal kende betingelserne og være i stand til at betale lånet tilbage inden for løbetiden. Det er kun god forretning, at vores ansøgere har en god og transparent låneoplevelse«, siger Casper Ravn-Sørensen.

Af samme årsag gennemgår hver enkelt låneansøgning også en kreditvurdering. Det er med til at garantere, at ansøgeren ikke har mulighed for at optage et lån, de ikke er i stand til at tilbagebetale.

MiniFinans og Finans247 er underlagt Finanstilsynet og arbejder under særligt opsyn.

Casper og Mads grundlagde MiniFinans med tanken om at tilbyde rimelig og fleksible lån til enkeltstående eller kortsigtede udgifter – hvor man ulig bankerne ikke er nødt til at begrunde, hvad beløbet skal gå til.

»Vi har ikke lyst til at blande os i, hvad pengene skal bruges på. Vi er kun interesseret i at lånet er forsvarligt og kan betales tilbage over en afgrænset periode. Det er derfor, vores indledende kreditvurdering er så vigtig.«

Om Casper Ravn-Sørensen

Casper Ravn-Sørensen

Casper Ravn-Sørensen har i 10+ år arbejdet med digital markedsføring. Det var hans arbejde inden for affiliate marketing, der førte ham til udlåns- og finansverden.

Selve rejsen har dog været lang.

»Vi begyndte allerede i 2016 med at ansøge om licens som udlånsvirksomhed hos Finanstilsynet. Det var en lang proces, men vores forudgående kendskab til branchen var til stor gavn. Vi gik meget målrettet til værks og havde et klart billede i hovedet af, hvordan vi ville gøre indtog på markedet.«

Siden 2016, hvor Finans247, MiniFinans, Kvikto og Folkelånet blev en realitet, har de modtaget mere end 50.000 låneansøgninger fra over hele landet.

Casper Ravn-Sørensen har fortsat høje forventninger til arbejde: »Jeg havde i forvejen tænkt mig godt om, inden jeg begyndte at poste tid og penge i MiniFinans. De sidste par år – og mange gode tilbagemeldinger fra vores låneansøgere har kun cementeret min tro på projektet.«

MiniFinans er ejet af Finans247 ApS, der primært ejes af Casper Ravn-Sørensen, Mads Emil Fast Dahlerup og en række investorer.

Hvis du vil vide mere om Casper Ravn-Sørensen, har han også sin egen hjemmeside, casperravnsorensen.dk, hvor han jævnligt deler ud af sine tanker og overvejelser som investor og iværksætter.