Blev brylluppet dyrere end forventet? Lån hos MiniFinans nu (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Blev brylluppet dyrere end planlagt? MiniFinans hjælper dig

Blev brylluppet dyrere end planlagt? MiniFinans hjælper dig

Blev brylluppet dyrere end planlagt? MiniFinans hjælper dig

Når brylluppet planlægges, kan der komme uforudsete udgifter – MiniFinans kan hjælpe dig

Det er aldrig til at vide, hvad drømme brylluppet ender med at koste. Det gennemsnitlige bryllup ligger omkring 52.600,-. Det betyder samtidig, at I både kan bruge 15.000,- eller 170.000,-, når I skal fejre kærligheden. Men hvad gør I, når I glemte at købe velkomstdrinks, hyre fotografen eller tjekke hvad en brudebuket faktisk koster?

Det giver det altid mest mening, at lægge en plan og lave et budget. Især når det handler om så stor en fest som et bryllup, et jubilæum eller runde fødselsdage. Sandheden er bare, at der næsten altid vil dukke uforudsete udgifter op, når I skal huske så mange detaljer. Det vigtigste på jeres store dag er i sidste ende, at I ikke mangler noget, og kan føle jer afslappede og glade.

Hvad koster brylluppet i sidste ende?

Først skal I vurdere, hvad I forventer af et bryllup.

  • Mange unge vælger et bryllup på budget, hvor maden delvist er hjemmelavet, tøjet købt billigt og lokationen er holdt lav på udgifter. Sandheden er dog, at de fleste drømmer om det store bryllup.
  • Mange glemmer, at maden er en betragtelig post i budgettet, der kan svinge fra 300,- til flere tusinde kroner. Tøj og sko til brudgommen ligger også gerne på 6000,-. Og hvad gør I så, når pengene er sluppet op?
  • Efter brylluppet følger flere udgifter. Invitationer og takkekort løber gerne op i 2600,-. Og måske skal I også på bryllupsrejse?

Lån til drømmen

Det er ikke ualmindeligt, at lave et forbrugslån til bryllup, men hvis det drejer sig om småposter til forglemmelser, kan det være en omstændig omgang. Her kan MiniFinans hjælpe dig med en mere overskuelig proces, hvor I kan låne til her-og-nu-udgifterne.

At låne hos MiniFinans er præcis lige så sikkert som at låne i banken. Læs mere om  lånesikkerheden og prøv vores låneberegner – så kan I vurdere, hvilken størrelse og type lån der passer til jeres behov.