Bliv klogere på vedligeholdelse af et trægulv (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Bliv klogere på vedligeholdelse af et trægulv: Få råd hos MiniFinans

Bliv klogere på vedligeholdelse af et trægulv: Få råd hos MiniFinans

Bliv klogere på vedligeholdelse af et trægulv: Få råd hos MiniFinans

Bliv klogere på vedligeholdelse af et trægulv: Få råd hos MiniFinans

Har du købt ny lejlighed; og indeholder den alt, hvad du drømmer om? som stuk i loftet, og trægulv. Så er det en god idé at du lige finder ud af, hvad vedligeholdelse af et trægulv kræver, før du flytter alle dine møbler ind. Du må ikke undervurdere, hvor meget en god vedligeholdelse af et trægulv, kan gøre for det samlede indtryk af din lejlighed. Derfor er der også stor forskel på at se en lejlighed der er fuldt møbleret, og så at se den samme lejlighed uden nogen møbler overhovedet. Rummene ændrer sig, og skønhedsfejlene kan vise sig.

Hvad er god vedligeholdelse af et trægulv?

Det kommer først og fremmest an på, hvilken type behandling gulvet har fået førhen. Som udgangspunkt findes der 4 former for behandling af trægulv.

  • Sæbebehandling: Dette giver en flot naturlig farve til gulvet, og er meget populær. Sæbebehandling kræver dog masser af vedligholdelse af et trægulv, da det ikke er ligeså modstandsdygtigt overfor smuds som de andre former.
  • Oliebehandling: En sådan vedligeholdelse af et trægulv er ikke ligeså modstandsdygtig som lakeret. En oliebehandling giver træet en flot overflade, samtidig med at det beskytter bedre mod snavs end en sæbebehandling gør.
  • Malet: Hvis du har et gammelt og lakeret trægulv kan maling være en god løsning. Her skal du dog sørge for, at du anvender den rigtige maling. Spørg dig evt for i et byggemarked.
  • Lakeret: Et lakeret gulv, er det nemmeste når det kommer til vedligeholdelse af et trægulv. Et lakeret gulv kan holde i flere år, før det skal genbehandles med lak.

Få råd til vedligeholdelse af et trægulv

Som sagt kan det være at dit nye trægulv skal have en lille overhaling, før de fylder dit hjem med møbler. Det er især god idé at få styr på, om dit gulv skal slibes ned før du går igang med at flytte ind. Gulvslibning støver meget, og du undgår derved overdækning og alt for meget flytten rundt på møbler i processen. Har du fået brugt de fleste penge på udbetaling og møbler, kan du tage et kortvarigt lån hos MiniFinans til at få dine gulve i perfekt stand.