Billigste kviklån

Leder du efter det billigste kviklån? Lån hos MiniFinans

Der er mange forskellige kviklån på markedet, men er du på udkig efter det billigste kviklån, er du kommet til det rigtige sted. Hos MiniFinans kan du låne mellem 3.000 og 20.000 kroner til lige det du står og mangler. Det eneste du skal bruge er dit NemID.

Det skal du bruge når du skal underskrive din ansøgningsformular. Det tager kun få minutter at udfylde vores ansøgningsformular. Når du har udfyldt ansøgningsformularen og godkendt den med dit NemID, laver vi en gratis kreditvurdering af dig. Det tager kort tid at lave en kreditvurdering og låneaftale til dig. Når du har godkendt låneaftalen, vil du straks modtage pengene på din konto.

 

Få det billigste kviklån hurtigt

Hos MiniFinans kan du nemt og hurtigt ansøge om et af Danmarks måske billigste kviklån. Hele vores låneproces foregår online, hvor du også kan lave en låneberegning af det kviklån du er interesseret i at optage. Det tager kun få minutter at udfylde vores ansøgningsformular. Godkender vi din låneansøgning, vil du allerede have pengene på din konto efter 1 hverdag. Skal du låne penge hos din bank, skal du igennem en længere låneproces, hvor du skal til møde med din bankrådgiver.

Tager du et af Danmarks billigste kviklån hos os, skal du ikke igennem en lang og besværlig låneproces. Du skal kun bruge få minutter på det, mens vi ordner resten af formaliteterne for dig.

 

Få det billigste kviklån – Sådan ansøger du om et lån hos MiniFinans

Når du ansøger om et af Danmarks billigste kviklån hos os, skal du første vælge det beløb som du er interesseret i at låne. Herefter skal du vælge den løbeperiode du ønsker på lånet. Løbeperioden dækker over hvornår du vil betale lånebeløbet tilbage. Vi har en låneperiode 1 dag til 12 måneder.

Når du har valgt den løbeperiode du vil have på lånet, skal du udfylde ansøgningen med din oplysninger og underskrive med dit NemID. Kort efter ligger låneaftalen klar til dig og du kan derefter godkende lånet. Når du har godkendt lånet, modtager du pengene på din NemKonto. Pengene vil blive sat til en straks overførelse, så snart du har godkendt lånet.

 

Få det billigste kviklån – Skal jeg betale renter?

Det er aldrig gratis at låne penge. Alle låneudbydere har en rente på de lån de udbyder, og det er de penge som de tjener på at låne dig pengene. Der er ikke nogen universel rente på markedet, og det er derfor op til de enkelte låneudbydere hvad de vil have at deres rente skal være. Vi kan som alle andre ikke tilbyde et rentefrit lån

 

Få det billigste kviklån – Få lav rente hos MiniFinans

Hos MiniFinans har vi en rente fra 18,5% på vores lån. Renten afhænger af hvor stort et beløb du låner hos os. Når du har udfyldt hvilket lånebeløb og hvilken låneperiode du er interesseret i, kan du bruge vores låneberegner til at se, hvad det kommer til at koste dig at optage lånet. Hvis du er på udkig efter det billigste kviklån, er det en god ide at du bruger vores låneberegner.

 

Få det billigste kviklån – Brug pengene som du vil

Vi tilbyder et af Danmarks måske billigste kviklån og kræver samtidig ikke det store af vores låntagere. Tager du et kviklån hos os, skal du ikke forklare hvad pengene skal bruges på. Du kan bruge pengene lige som du har lyst til. Måske vil du gerne købe nye møbler til din lejlighed, en ny cykel eller måske vil du bare gerne forkæle dig selv. Der kan være mange grunde til, at du gerne vil optage et lån. Det kan også være, at du ikke kan vente til næste lønningsdag med at få penge ind på kontoen, fordi du har regninger til at ligge som ikke er betalt, eller fordi der er opstået uforudsete udgifter.

 

Få det sikreste og billigste kviklån – Hos MiniFinans er sikkerheden i top

Du skal kun bruge få minutter på at ansøge om et lån hos os. I mellemtiden ordner vi resten af formaliteterne for dig. Når du skal låne penge hos os, er du garanteret en sikker låneproces. Når du skal sende din ansøgning og godkende dit lån, skal du bruge dit NemID som digital signatur.

Vi bruger NemID som digital signatur fordi det er den sikreste metode til, at håndtere så følsomme og personlige oplysninger. Vi er samtidig sikret, at der ikke er andre end dig selv, som kan optage et lån i dit navn. Beløbet bliver overført til en konto, som du selv har valgt i din låneansøgning.

 

Det billigste kviklån hos banken eller MiniFinans – Hvad er forskellen

Hvis du er på udkig efter det billigste kviklån, skal du være opmærksom på at der er forskel på at optage et lån i banken og hos MiniFinans. Når du skal optage et lån i banken, skal du igennem en længere låneproces. De fleste banker kræver, at du skal til et møde med din bankrådgiver, hvis du ønsker at optage et lån. Her skal I sammen gennemgå din økonomiske situation. Samtidig skal du forklare hvad du gerne vil bruge lånet til – det skal du ikke hos os.

Ansøger du i stedet om et lån hos os, vil du opleve en nem og hurtig låneproces. Det tager kun få minutter at ansøge om et lån, som du oveni købet kan ansøge om hjemme fra. Når vi har godkendt din ansøgning, skal du underskrive den med dit NemID. Når  du har godkendt låner, modtager du straks pengene på din konto.

 

Få det billigste kviklån – Her er lånevilkårene

Som hos alle andre låneudbydere, har vi en række lånevilkår som vores låntagere skal opfylde for at kunne tage et af Danmarks billigste kviklån hos os. Du skal være mindst 21 år og være myndig. Du skal have et dansk CPR-nummer og have en folkeregister adresse. Du skal have en aktiv e-mailadresse og et dansk telefonnummer, så vi har mulighed for at kontakte dig hvis det skulle blive nødvendigt. Du skal have en dansk bankkonto som vi kan overføre lånebeløbet til. Du skal give os adgang til din skatteopgørelse via e-SKAT og opfylde de krav vi har i kreditvurderingen punkt 3.
Hvis du har nogle spørgsmål kan du læse vores ofte stillede spørgsmål og svar her.