Leder du efter den billigste kassekredit?

Har du brug for at finde den billigste kassekredit? Har du også været i banken, men til sidst givet op? Det er ikke altid nemt at finde penge når man skal bruge dem mest – men er der alternativer?

 

Find den billigste kassekredit med MiniFinans

Hos MiniFinans yder vi billige minilån til dig der godt kunne bruge lidt flere kontanter mellem hænderne. Vi ved godt at det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige tilbud på nettet. Derfor har vi valgt at gøre det så nemt og gennemskueligt for vores kunder. Kig med på vores hjemmeside og se hvad vi kan tilbyde til dig som leder efter den billigste Kassekredit!

 

Ingen skjulte omkostninger

Hos MiniFinans er der ingen skjulte omkostninger når du optager et lån – alt er gennemskueligt! På vores hjemmeside kan du finde en låneberegner der, alt efter beløb og løbetid, viser hvor meget dit lån koster. Vi vil gerne skabe tillid mellem os og vores kunder, og vil gerne have du får en god oplevelse. Det er nemlig ikke rart at opdage ting er dyrere end man regner med. Derfor har vi ingen skjulte omkostninger!

 

Den billigste kassekredit – nemt, sikkert og billigt!

Hos MiniFinans tager det kun to minutter at lave en ansøgning om et lån, og svar får du med det samme! Vi kombinerer alle de fordele du er vant til hos banken med endnu flere goder der gør det hele nemmere!

 

Din personlige MiniFinans profil

En af måderne, hvor vi gør det nemt at låne hos os på, er ved oprettelse af din personlige profil. På MiniFinans’ hjemmeside kan du nemt rette dine personlige oplysninger, se dit lånebeløb, lånets løbetid og dine fakturaer. Det er også herfra du kan betale dit lån tilbage ved en nem og direkte overførsel til os.

 

NemID fordi det er nemmere og sikrere

De online steder, hvad enten det er offentlige ydelser eller lån, er det blevet almindeligt at bruge NemID. Hvis du skal bruge SKAT, Borger.dk, e-Boks, eller din netbank, benytter du NemID for at logge ind. NemID er en af de sikreste måder for dig at færdes online, fordi din identitet er beskyttet. Derfor er det kun naturligt at vi hos MiniFinans også benytter os af denne digitale signatur for din sikkerhed. Det gør det også nemt for os at kreditvurderer dig, da alle dine skatteoplysninger er forbundet med NemID.

 

Den billigste kassekredit – godkend lånet med det samme

Så snart du har sendt en ansøgning får du som sagt svar med det samme inden for ti sekunder. Når du har modtaget tilbuddet er det vigtigt at du læser låneaftalen grundigt igennem inden du godkender. Efter du har godkendt dit lån går der få minutter ved hjælp af vores straksoverførsel og så er pengene på din konto klar til brug!

 

Lån op til  20.000 kroner

Hos  MiniFinans kan du låne mellem 3.000 og 20.000 kroner. Du behøver ikke vente med at ansøge til når vi har åbent – det har vi nemlig døgnet rundt!

 

Betal, når det passer dig

Hvor lang tid er der til din næste lønseddel? En uge? En måned? Hos MiniFinans har du friheden du behøver! Uanset hvornår på måneden du låner hos os har vi en løbetid der passer til dine behov. Du kan vælge en løbetid på alt fra 1 dag til over en periode på 12 måneder, og holde dig opdateret om forløbet gennem din personlige profil.

 

Husk budgettet!

Et budget er noget mange lægger, men mange glemmer også at overholde det. En fejl vi ofte ser er at folk er utroligt optimistiske med deres budget når de skal låne.

 

Er der nogle krav for at optage et lån?

Selvom det er hurtigt og nemt skal man også huske sikkerheden når man låner online. Derfor er der et par krav for at du kan optage et lån hos MiniFinans:

check-ic Du skal være fyldt 21 år og være myndig

check-ic Du skal have adgang til NemID og have en Nem-konto

check-ic Du skal have bopæl i Danmark, samt dansk CPR-nummer

check-ic Du skal have en e-mailadresse og et mobilnummer

check-ic Du skal ikke være registreret i RKI eller andre debitorregistre

 

Hvad hvis jeg har problemer med afbetaling?

Oplever du at der er sket noget uventet i din hverdag der gør det svært at betale tilbage? Så kan det være en rigtig god idé at ringe til os og forklare situationen. Det er aldrig så galt at vi ikke kan finde ud af en løsning sammen – det værste er at vente!

Vores kundeservice er klar ved telefonerne og e-mail, så det er bare at ringe eller skrive hvis vi kan hjælpe. Hvis du er klar til at tage vores lån, så kan du komme direkte til vores ansøgningsskema her.