Billige flybilletter? Få seks tips til en billigere rejse i 2018 her ✓
Existing Users Log In
   

Billige flybilletter? Sådan finder du dem

Billige flybilletter? Sådan finder du dem

Billige flybilletter? Sådan finder du dem

Vi har hjulpet dig frem til de billigste flybilletter, så du kan drømme større

“At rejse er at leve”, men det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hvis budgettet er lidt stramt, er der her en række tips til at finde billigere flybilletter. Så er du helt parat til at finde den bedste og billigste rejse – og stadig have råd til både souvenirs, god mad og spændende oplevelser.

Seks tips der gør billetten meget billigere

Bestil på de rigtige ugedage
De fleste prisændringer sker mandage og tirsdage, hvor en del flyselskaber lancerer tilbud med 15-25 % besparelse på priserne. Torsdag og fredag vil de nedsatte flybilletter være udsolgt.

Vær fleksibel med afgange, rejsetid og destination
Hvis du er villig til at tage de billigste billetter til landet, kan det give dig en markant besparelse. Det vil i sidste ende stadig være billigere, selvom du måske skal tage et andet transportmiddel til din endelige destination.

De store byer er billigst
Konkurrencen er størst på populære, europæiske byer som London, Berlin og Rom.

Køb dine billetter i god tid
Gerne tre-fire ugers tid inden. Rejseselskaberne arbejder ud fra, at private bestiller rejserne nogle måneder inden, og erhvervsfolk bestiller 1-2 uger inden afrejse.

Slet dine cookies
Cookies afslører din færden på nettet. Derfor bruger rejseselskaberne dem også til at vise dig dyrere flybilletter, da de ved, at du er villig til at betale ekstra, fordi du allerede har taget beslutningen om at rejse.

Søg og sammenlign priser
Og husk gebyrerne! Det er ofte gebyrerne, der kan få nogle flyselskaber til at fremstå billigere end andre. Den egentlige pris vil du derfor nogle gange først møde, når du er ved at købe billetten.

Nu har du dine flybilletter – så mangler du bare at vide…

  1. At du faktisk kan få dine penge retur, hvis dit fly er mere en tre timer forsinket. Dette gælder alle rejser i EU og til og fra EU. Det gælder dog ikke ved uvejr, strejker, krig eller lignende.
  2. At du skal huske dit blå EU-sygesikringsbevis (gælder også i Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz). Det gule gælder kun i Danmark, Færøerne og Grønland. Og husk rejseforsikringen – sygesikringskortet dækker ikke alle typer skade.
  3. Hvordan destinationen ser ud. Brug de mange guides som Lonely Planet, Turen går til og Tripadvisor. Så ender du ikke med trælse madoplevelser og et snusket hotel.
  4. At veje din bagage. Det er surt at komme over maksimum og først opdage det, når du er i lufthavnen.

Når lysten er der, men kontoen er tom

Vi hjælper dig gerne, hvis pengene er små, når det gode tilbud er der. Det er surt at skulle betale ekstra, fordi man må vente til næste måned.

Tjek låneberegneren og læs vores lånevilkår – så er du godt klædt på til nye oplevelser i spændende lande. God tur!