Leder du et billig lån? - Lån penge til det du har lyst til (2018) ✓
Existing Users Log In
   

Billig lån

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

Leder du efter et billig lån? – lån penge til det du har lyst til

Leder du efter et billig lån? Så kan vi hos MiniFinans tilbyde dig Danmarks bedste priser for små forbrugslån. Et lille lån kan være en stor hjælp i hverdagen, og hos os koster det ikke en formue at låne penge. Vores lån kan tilpasses efter dine behov, og du kan selv have indflydelse på beløb og løbeperioden. Når du modtager pengene på din konto, så kan du anvende dem til netop det, du har lyst til. Vores billig lån kan hjælpe dig til at udleve dine drømme, men vores lån kan også være en hjælp til at få hverdagens økonomi til at hænge sammen. I nogle måneder kan økonomien være presset, og uforudsete regninger kan være svære at betale. Her kan et kort forbrugslån sørge for, at du kan betale i rette tid, og lånet kan tilbagebetales op til en måned senere, hvor du igen har haft en indtægt.

Lån penge i større eller mindre omfang

Når du optager et billig lån hos os, så kan du bruge pengene, som du vil. Vi spørger ikke ind til, hvad pengene skal bruges til, og du kan låne penge i større eller mindre omfang. Vi giver dig et overblik over, hvad lånet kommer til at koste, og du kan nemt se, hvad det fulde tilbagebetalingsbeløb bliver, uanset hvor mange penge du ønsker at låne. Vi tilbyder lån fra 500 kroner til 12.000 kroner, så du kan låne netop det beløb, som du står og mangler. Omfanget af dit lån samt løbeperioden er med til at bestemme prisen, men uanset beløbet så giver vi et overblik over de omkostninger, som følger med dit billig lån.

Vi tilbyder Danmarks bedste billig lån

Hos MiniFinans vil vi gerne tilbyde dig et billig lån, så det ikke skal koste dig mange penge at få råd til at investere, i de perioder hvor kontoen står lavt. Midt på måneden kan kontoen allerede være tømt, og her kan der være behov for lidt ekstra for at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor tilbyder vi billig lån, så du kan få råd til at investere i de svære perioder, uden at det koster en formue. Hos MiniFinans har vi Danmarks billigste lån, og det kræver ikke meget at optage et billig lån hos os.

Optag et billig lån ved blot at anvende dit NemID

For at optage et billig lån hos MiniFinans skal vi bruge nogle få oplysninger fra dig. Du kan ansøge om lånet online via din computer, telefon eller tablet. Når du ansøger om lånet skal du indtaste nogle personlige oplysninger, og herefter skal du underskrive digitalt med dit NemID. Det er nemt og hurtigt, og sikkerheden for at optage et lån online er i top.

Få et billig lån allerede i dag

Et behov for ekstra penge kan pludselig opstå, og derfor tilbyder vi hos MiniFinans en hurtig og nem betjening. Allerede i dag kan du ansøge om et billig lån, og i løbet af få dage kan du have pengene på din konto. Skal det gå stærkt, så kan du have pengene allerede i dag.

Du kan bruge pengene, som du vil

Når du optager et billig lån hos MiniFinans, så spørger vi ikke ind til, hvad du skal bruge pengene til. Når du modtager pengene på din konto, så står det dig frit for, hvad du ønsker at bruge pengene til. De kan anvendes til at investere i en rejse, betale regninger eller til at købe en gave. Vi sørger for, at du kan få penge til rådighed, når du har behov for det.

Dine krav til lånet bestemmer prisen

Hvor meget, du har behov for at låne, er med til at bestemme, hvor meget du i sidste ende skal tilbagebetale for dit lån. Hvis du ønsker at låne et højt beløb med en kort løbetid, så vil omkostningerne være små. Ønsker du en længere løbetid, så vil omkostninger stige en smule, alt efter hvor mange dages løbetid du ønsker. Dine krav til lånet er derfor med til at bestemme prisen for dit lån.

Få et overskueligt overblik over dit lån

Hos MiniFinans vil vi gerne gøre det nemt og overskueligt for dig at se, hvordan dit lån kan sættes sammen. Derfor har du muligheden for at sammensætte forskellige scenarier i form at lånebeløb og løbetid. Dette gør det nemt for dig at finde netop det lån med de kriterier, som passer bedst til dine behov. Du ved med sikkerhed, hvor meget lånet kommer til at koste dig, og det er nemt at se, hvornår lånet skal tilbagebetales. Dette gør, at du kan sammensætte et billig lån, der passer til dine krav.

Dit NemID er vejen til høj sikkerhed

Hver gang der optages et lån hos os, så skal der underskrives digitalt med NemID. Dette er med til at øge sikkerheden både for dig og for os. Når der anvendes NemID, så kan vi være sikre på, at vi udbetaler pengene til den rette person. Samtidig kan du være sikker på, at dine oplysninger gives til en troværdig låneudbyder. Så hvis du ønsker at ansøge om et billig lån hos os, så skal du have dit NemID parat.

Vores billig lån giver mere frihed i hverdagen

Står du med en presset hverdagsøkonomi, så kan et billig lån være måden at få mere frihed i hverdagen. Nogle gange skal man give sig selv lov til at opleve noget, og det at optage et billig lån kan være måden at få råd til oplevelser. Et billig lån kan give dig adgang til en sum af penge, som du kan anvende, netop som du vil.

Sådan får du økonomien til at hænge sammen

Et lån skal ikke optages, for at du skal have pengene til at stå på din konto. Et lån skal optages til at foretage en investering, som du har svært ved at finde råd til på det pågældende tidspunkt. Hos MiniFinans vil vi, med vores tilbud om et billig lån, gerne hjælpe dig til at kunne foretage en investering i en økonomisk presset periode. Med et billig lån kan du få råd til at foretage en investering på et bestemt tidspunkt, og pengene kan tilbagebetales til os, når du igen får råd til dette.

Vi tilbyder en fleksibel løbeperiode

Som låneudbyder vil vi hos MiniFinans gerne tilpasse vores billig lån bedst muligt efter dine behov. Derfor kan du selv bestemme, hvor mange dage der skal gå, før pengene skal tilbagebetales. Løbeperioden kan uanset beløb strække sig fra 5 til 30 dage, og du kan frit vælge, hvor mange dage du ønsker. Løbeperioden afhænger ofte af, hvornår du har din næste indtægt. Små lån kan ofte være nødvendige, når kontoen står lavt, men når der igen kommer penge til den første i næste måned, så kan lånet tilbagebetales. Løbeperioden kan derfor afhænge af, hvornår du modtager dine fremtidige indtægter.

Hvad sker der ved misligholdelse

I nogle tilfælde sker det desværre, at man ikke er i stand til at betale lånet tilbage. Skulle dette ske, så vil du i første omgang modtage en rykker. Får vi ingen respons på denne, så modtager du en anden og en tredje rykker. Får vi stadig inden respons, så overdrager vi sagen til et eksternt inkassofirma, og du vil med høj sandsynlighed blive registreret i RKI.

Kan du inden afdragsdatoen se, at du ikke er i stand til at betale i rette tid, så kan du anmode om at forlænge dit lån. Du kan forlænge dit lån i 7, 14 eller 30 dage og dette vil koste et forlængelsesgebyr, men du slipper for at blive registreret i RKI.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos MiniFinans. Kom direkte til vores låneformular her.

Hvis du stadig mener, at du mangler lidt information, kan du læse mere om at låne penge her.