Leder du efter et billig lån? – Lån penge til det du har lyst til

Leder du efter et billigt lån? Så kan vi hos MiniFinans tilbyde dig Danmarks bedste priser for små forbrugslån. Et lille lån kan være en stor hjælp i hverdagen, og hos os koster det ikke en formue at låne penge. Vores lån kan tilpasses efter dine behov, og du kan selv have indflydelse på beløb og løbeperioden. Når du modtager pengene på din konto, så kan du anvende dem til netop det, du har lyst til. Vores billig lån kan hjælpe dig til at udleve dine drømme, men vores lån kan også være en hjælp til at få hverdagens økonomi til at hænge sammen. I nogle måneder kan økonomien være presset, og uforudsete regninger kan være svære at betale. Her kan et kort forbrugslån sørge for, at du kan betale i rette tid, og lånet kan tilbagebetales op til en måned senere, hvor du igen har haft en indtægt.

Billig lån

Billige lån – Hvad skal du være opmærksom på?

Hvis du allerede er gået i gang med at søge efter billige lån, så har du nok bemærket, at det er mange tusinde tilbud. Det kan være svært at overskue, hvad der er et godt tilbud, og hvad der blot er varm luft. Så hvad skal du se efter når du leder efter et godt billigt lån?

Det første du skal være opmærksom på er stiftelsesgebyret. Laver du et lån hos en bank, vil der tit være et ret højt stiftelsesgebyr. Og det gebyr kan nemt svare til 50 procent af selve lånets værdi. Derfor er det meget vigtigt at holde øje med denne post. Det kan blive meget dyrt med stiftelsesomkostningerne. For eksempel hvis du skal låne 6.000 kroner, men betale 3.000 kroner for bare at få oprettet lånet. Så har du pludselig en gæld på 9.000 kroner, men kun 6.000 kroner tilgængeligt. Det kan slet ikke svare sig.

Vær opmærksom på renterne ved stiftelse af lån

Noget andet du skal være opmærksom på er renterne. Renterne ikke må være for høje, i forhold til lånets størrelse. Det er vigtigt, at du overvejer, hvor lang tid du vil bruge på at betale tilbage på dit lån, da renterne på dit lån, skal betales helt indtil du har betalt dit lån. Det er disse ting i kombination, du skal have øje på. For eksempel nytter det ikke noget at tage et lån med lav rente, hvis stiftelsesomkostningerne er skyhøje. Det sammen med at stiftelsesomkostningerne er lave, men renterne er høje.

Sådan finder du det bedste lån

Noget andet du kan gøre, er at finde et lån, med en høj rente, lave stiftelsesomkostninger men med kort afbetalingsperiode. I så fald skal du ikke betale renter ret lang tid, og på den måde kan du måske spare penge. Den sidste ting du skal være opmærksom på, er at der tit bliver lagt gebyrer på dit lån. Det kan være på alt fra gebyrer på betaling, til stiftelse osv. Her gælder samme princip som med renterne. En gennemgående ting du skal vide, når du søger billige lån, er at ingen låneudbyder, eller pengeinstitut har råd til ikke at have renter og gebyrer. Det er der, de tjener penge, og der findes altså ingen helt gratis lån. Men du kan sagtens gøre det meget billigt, så længe du har øjnene med dig.

Lån penge i større eller mindre omfang

Når du optager et billig lån hos os, så kan du bruge pengene, som du vil. Vi spørger ikke ind til, hvad pengene skal bruges til, og du kan låne penge i større eller mindre omfang. Vi giver dig et overblik over, hvad lånet kommer til at koste, og du kan nemt se, hvad det fulde tilbagebetalingsbeløb blive. Uanset hvor mange penge du ønsker at låne. Vi tilbyder lån fra 10.000 kroner til 50.000 kroner, så du kan låne netop det beløb, som du står og mangler. Omfanget af dit lån samt løbeperioden er med til at bestemme prisen, men uanset beløbet så giver vi et overblik over de omkostninger, som følger med dit billig lån.

Vi har et billig lån – ansøg i dag

Hos MiniFinans vil vi gerne tilbyde dig et billig lån, så det ikke skal koste dig mange penge at få råd til at investere, i de perioder hvor kontoen står lavt. Midt på måneden kan kontoen allerede være tømt, og her kan der være behov for lidt ekstra for at få hverdagen til at hænge sammen. Derfor tilbyder vi billig lån, så du kan få råd til at investere i de svære perioder, uden at det koster en formue. Hos MiniFinans har vi Danmarks måske billigste lån, og det kræver ikke meget at optage et billig lån hos os.

Optag et billigt lån ved blot at anvende dit NemID

For at optage et billig lån hos MiniFinans skal vi bruge nogle få oplysninger fra dig. Du kan ansøge om lånet online via din computer, telefon eller tablet. Når du ansøger om lånet skal du indtaste nogle personlige oplysninger, og herefter skal du underskrive digitalt med dit NemID. Det er nemt og hurtigt, og sikkerheden for at optage et lån online er i top.

Hver gang der optages et lån hos os, så skal der underskrives digitalt med NemID. Dette er med til at øge sikkerheden både for dig og for os. Når der anvendes NemID, så kan vi være sikre på, at vi udbetaler pengene til den rette person. Samtidig kan du være sikker på, at dine oplysninger gives til en troværdig låneudbyder. Så hvis du ønsker at ansøge om et billig lån hos os, så skal du have dit NemID parat.

Hos os får du god service og kompetent rådgivning

Mulighederne for at låne penge er mange, og det er vigtigt, at man vælger et lån, som passer til de behov, man har. Derfor står vi altid til rådighed for dig, hvis du har brug for rådgivning, før du optager et lån. Vi vil gerne hjælpe dig til at træffe de rette beslutninger, så du kan få stor glæde af at optage et billigt lån hos os.

Ansøg om et billigt lån allerede i dag

Et behov for ekstra penge kan pludselig opstå. Derfor tilbyder vi hos MiniFinans en hurtig og nem betjening. Allerede i dag kan du ansøge om et billig lån, og i løbet af 1 hverdag kan du have pengene på din konto. Skal det gå stærkt, så kan du have pengene snarest! Du kan som altid ansøge fra din mobil, tablet eller pc. Der er ingen begrænsninger hos os.

minilån

Billig lån – Du kan bruge pengene, som du vil

Når du optager et billig lån hos MiniFinans, så spørger vi ikke ind til, hvad du skal bruge pengene til. Når du modtager pengene på din konto, så står det dig frit for, hvad du ønsker at bruge pengene til. De kan anvendes til at investere i en rejse, betale regninger eller til at købe en gave. Vi sørger for, at du kan få penge til rådighed, når du har behov for det.

Dine krav til lånet bestemmer prisen

Hvor meget, du har behov for at låne, er med til at bestemme, hvor meget du i sidste ende skal tilbagebetale for dit lån. Hvis du ønsker at låne et højt beløb med en kort løbetid, så vil omkostningerne være små. Ønsker du en længere løbetid, så vil omkostninger stige en smule, alt efter hvor mange dages løbetid du ønsker. Dine krav til lånet er derfor med til at bestemme prisen for dit lån.

Billig lån – Få et overskueligt overblik over dit lån

Hos MiniFinans vil vi gerne gøre det nemt og overskueligt for dig at se, hvordan dit lån kan sættes sammen. Derfor har du muligheden for at sammensætte forskellige scenarier i form at lånebeløb og løbetid. Dette gør det nemt for dig at finde netop det lån med de kriterier, som passer bedst til dine behov. Du ved med sikkerhed, hvor meget lånet kommer til at koste dig, og det er nemt at se, hvornår lånet skal tilbagebetales. Dette gør, at du kan sammensætte et billig lån, der passer til dine krav.

Vores billige lån giver mere frihed i hverdagen

Står du med en presset hverdagsøkonomi, så kan et billig lån være måden at få mere frihed i hverdagen. Nogle gange skal man give sig selv lov til at opleve noget, og det at optage et billig lån kan være måden at få råd til oplevelser. Et billig lån kan give dig adgang til en sum af penge, som du kan anvende, netop som du vil.

Sådan får du økonomien til at hænge sammen

Et lån skal ikke optages, for at du skal have pengene til at stå på din konto. Et lån skal optages til at foretage en investering, som du har svært ved at finde råd til på det pågældende tidspunkt. Hos MiniFinans vil vi, med vores tilbud om et billig lån, gerne hjælpe dig til at kunne foretage en investering i en økonomisk presset periode. Med et billig lån kan du få råd til at foretage en investering på et bestemt tidspunkt, og pengene kan tilbagebetales til os, når du igen får råd til dette.

Gode råd til din opsparing

Når du alligevel er i gang med at lede efter et billigt lån, så er det også vigtigt at overveje, hvad du skal låne penge til, hvor mange penge du skal låne, og hvornår du har mulighed for at betale tilbage. Står du i en situation, hvor du bare har fået mindre i løn denne måned end i sidste. Eller har du måske fået en uforudset udgift, så kan et online lån godt være en god mulighed. Du skal bare være klar på, at pengene skal betales tilbage hurtigt igen. Netop derfor skal du være sikker på, at du får de penge ind på din konto snart igen.

Hvilken løsning er den bedste for dig når du søger billige lån

Her kommer en lille opsummering på, hvad du skal være opmærksom på:

Lånet

check-ic  Stiftelsesomkostninger

check-ic  Renter

check-ic  Gebyrer

check-ic  Sikkerhed

check-ic  Hastighed

Dig selv

check-ic  Hvor mange penge skal jeg låne?

check-ic  Hvornår kan jeg betale tilbage?

check-ic  Hvornår skal jeg bruge dem?

Hvis du overvejer disse ting, er du allerede godt på vej til at finde det helt rigtige billige lån!

Hvad har du af muligheder ved et billigt lån?

Der findes et hav af muligheder, når du leder efter billige online lån. Men igen, hvis du tænker over, hvad du skal bruge, så bliver det nemmere at finde det lån, der passer til dig. Hos MiniFinans, udbyder vi lån fra 10.000 til 50.000 kroner. Vi har ingen stiftelsesomkostninger, og vores renter og gebyrer er lave. Samtidig går MiniFinans op i at alt omkring lånet foregår helt sikkert og hurtigt. Vi ved, at du gerne vil have pengene ind på din konto, hurtigt efter du har taget lånet. Og derfor garanterer vi, at pengene står på din konto inden for få minutter via vores straksoverførsel, at du har godkendt dit lån. Desuden arbejder vi sammen med NemID, for at gøre lånet fuldstændigt sikkert. Samtidig får du en bruger på MiniFinans, hvor du kan følge afviklingen af dit lån. Det er altså fuldstændigt gennemsigtigt hele vejen igennem.

Vi tilbyder en fleksibel løbeperiode

Som låneudbyder vil vi hos MiniFinans gerne tilpasse vores billig lån bedst muligt efter dine behov. Derfor kan du selv bestemme, hvor mange dage der skal gå, før pengene skal tilbagebetales. Løbeperioden kan uanset beløb strække sig fra 1 dag til 12 måneder, og du kan frit vælge, hvor mange dage du ønsker. Løbeperioden afhænger ofte af, hvornår du har din næste indtægt. Små lån kan ofte være nødvendige, når kontoen står lavt, men når der igen kommer penge til den første i næste måned, så kan lånet tilbagebetales. Løbeperioden kan derfor afhænge af, hvornår du modtager dine fremtidige indtægter.

Få råd til at foretage en investering

Med en ubegrænset løbetid, giver vi dig muligheden for at kunne låne penge til at investere på svære tidspunkter. Du kan eksempelvis låne penge midt på måneden, hvor kontoen trænger, og her kan du foretage din investering. Pengene du har lånt, kan du tilbagebetale, når det har været den første, og der igen er gået penge ind på din konto. En kort løbeperiode gør, at vi kan tilbyde dig et billigt lån med dette koncept.

ÅOP – Få et fuldt overblik over samlede tilbagebetalingsbeløb

En ting du bør kigge efter, når du leder efter et lån, er det, man kalder ÅOP. ÅOP viser det samlede tilbagebetalingsbeløb. Ud fra denne faktor du kan se, hvad lånet kommer til at koste dig i alt. dette er væsentligt at vide, da du ud fra dette kan vurdere, om du har fundet et billigt lån. Hos MiniFinans får du et klart overblik over, hvad dit lån indebærer, så du ved, hvad lånet kommer til at koste dig. Vi giver dig et billigt lån med et overskueligt og klart overblik over alle omkostninger. Du kan læse om ÅOP og meget mere her: https://minifinans.dk/ofte-stillede-sporgsmal/

Få lånegaranti på et billigt lån som 21-årig

Ifølge loven skal man minimum være 18 år for at optage et lån online. Hos MiniFinans har vi valgt, at du skal være 21 år for at låne penge. Hvis du er 21 år, giver vi lånegaranti, så du kan være sikker på, at du kan låne penge hos os.

Hvad sker der ved misligholdelse

I nogle tilfælde sker det desværre, at man ikke er i stand til at betale lånet tilbage. Skulle dette ske, så vil du i første omgang modtage en rykker. Får vi ingen respons på denne, så modtager du en anden og en tredje rykker. Får vi stadig inden respons, så overdrager vi sagen til et eksternt inkassofirma, og du vil med høj sandsynlighed blive registreret i RKI.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos MiniFinans. Kom direkte til vores låneformular her.

Hvis du stadig mener, at du mangler lidt information, kan du læse mere om at låne penge her.

Ofte stillede spørgsmål om billig lån

Hvilke krav er der for et billig lån?
For at optage et billig lån hos MiniFinans er der nøjagtigt samme krav, som hvis du skulle optage et forbrugslån. Du skal være minimum 21 år, ikke være registreret i RKI, du kan se mere om vores krav her..

Bruger I NemID?
Ja, vi bruger NemID som led af låneansøgningen. Det sikrer os, at vi ved, hvem du er, og giver samtidig også dig en sikkerhed for, at vi tager dine personlige oplysninger seriøst. Vi deler dem ikke med nogen, og din bank vil fx ikke vide, at du har et lån hos os.

Hvor meget kan jeg låne?
Hos Minifinans.dk kan du låne fra 10.000 kr. til 50.000 kr. til en fast lav rente. Se mere her: lån nu