Leder du efter det bedste kviklån? Lån hos MiniFinans

Hvis du er på udkig efter det bedste kviklån til dig og dine behov, er du kommet til det rigtige sted. Vi tilbyder hos MiniFinans lån fra 3.000 og op til 20.000 kroner i en låneperiode på 1 dag til 12 måneder. Det eneste du skal bruge for at ansøge om et lån hos os er dit NemID. Det tager kun få minutter at udfylde vores ansøgningsformular. Når du har udfyldt ansøgningsformularen skal du bruge dit NemID til at underskrive din ansøgning med. Det er nemt og hurtigt at ansøge om et af Danmarks bedste kviklån hos os, og få penge til lige det du står og mangler.

  

Få det hurtigste og bedste kviklån – Lån penge nu og her hos MiniFinans

Hos MiniFinans foregår hele vores låneproces online. Det betyder, at du på alle tider af døgnet kan ansøge om et af Danmarks bedste kviklån hos os. Når du har sendt din ansøgning, laver vi en gratis kreditvurdering af dig. Efter vi har lavet kreditvurderingen, skal du underskrive den kreditaftale vi kan tilbyde dig. Når du har underskrevet kreditaftalen, overfører vi lånebeløbet til din NemKonto. Så er de tilgængelige på din konto indenfor få minutter, dette sker via vores straksoverførsel. Så kan hurtigt du få penge på kontoen, til det du står og mangler nu og her.

 

Få det bedste kviklån – Sådan ansøger du om et lån hos MiniFinans

Vi har et af Danmarks hurtigste og bedste kviklån. Når du skal ansøge om et kviklån hos os, skal du først vælge et lånebeløb mellem 3.000 og 20.000 kroner. Derefter skal du vælge en låneperiode mellem 1 dag til 12 måneder, som er den periode du har til at tilbagebetale det lån, du optager hos os. Når du har valgt et lånebeløb og en låneperiode, skal du udfylde en kort ansøgningsformular og underskrive den med dit NemID. Efterfølgende laver vi en gratis kreditvurdering af dig og vender tilbage med et svar på din låneansøgning. Godkender vi din låneansøgning, skal du underskrive lånekontrakten, for at få udbetalt lånet på din konto.

 

Få det bedste kviklån hos MiniFinans – Brug pengene som du vil

Når du optager et af Danmarks bedste kviklån hos os, slipper du for at skulle stå til regnskab for, hvad du vil bruge lånet til. Når du tager et kviklån hos os, kan du bruge pengene til lige præcis det du har lyst til. Vi blander os ikke i hvad du vil bruge pengene til. Måske vil du låne penge til en ferie, en ny computer eller noget helt tredje. Det skal stå dig frit for, hvad du ønsker at låne penge til. Vi synes, at du skal have friheden til selv at vælge, hvad du vil bruge lånet til.

 

Find det bedste kviklån til dig og dine behov

Hos MiniFinans er vi interesseret i, at du får det bedste kviklån til dig og de behov du har. Derfor har du hos os mulighed for at låne fra 3.000 og op til 20.000 kroner, til lige det du står og mangler. Du kan ligeledes selv bestemme, hvornår du vil betale beløbet tilbage, så længe at det er inden for 1 dag til 12 måneder. På den måde kan du selv sætte rammerne omkring det kviklån, som du er interesseret i at optage.

Måske er du interesseret i at låne et mindre beløb til en regning, som du ikke har penge til at betale, eller måske vil du gerne låne penge til en ferie. Lige gyldigt hvad grunden er til, at du gerne vil låne penge, kan det lade sig gøre hos MiniFinans.

 

Få det bedste kviklån hos MiniFinans – Brug vores låneberegner

Vi har lavet en låneberegner, som du kan bruge når du skal optage et kviklån hos os.
På låneberegneren kan du indtaste det beløb du er interesseret i at låne og over hvilken periode. Herefter kan du se det samlede beløb. som du skal betale tilbage og hvilke samlede kreditomkostninger der er på det specifikke lån.
Vi opfordrer dig til at bruge låneberegneren når du skal optage et lån hos os. Så er du er klar over hvilken betydning lånebeløbet og låneperioden har for dig og det beløb som du skal betale tilbage.

 

Få det bedste kviklån hos MiniFinans – Læg et budget i forvejen

Du kan med fordel lægge et budget inden du optager et af Danmarks bedste kviklån hos os. Vi vil altid opfordre dig til at lægge et budget. Det kan nemlig komme dig til gode i sidste ende. Lægger du et budget kan du få et overblik over din økonomisk situation, og få styr på hvilke indtægter og udgifter du har.
Ligeledes kan du forsikre dig om, at du ikke låner mere end hvad du har brug for, eller mere end hvad du i realiteten har mulighed for at betale tilbage.

  

Få det bedste kviklån hos MiniFinans – Hvor meget kan jeg låne?

Hos MiniFinans kan du ansøge om et lån på mellem 3.000 og 20.000 kroner med en løbeperiode på 1 dag til 12 måneder.
Ønsker du at optage andet lån, kan vi først tilbyde dig det, når vi har modtaget al tilbagebetaling på dit forrige lån. Tilbagebetalingen er både lånebeløbet og de renter som der er på lånet. Hos MiniFinans har vi en rente på 18,5%, som er de omkostninger du skal betale for at optage et lån hos os.

  

Få det bedste kviklån – Her er MiniFinans lånevilkår

Som alle andre låneudbydere, inklusiv banker, har vi nogle lånevilkår som vores låntagere skal efterleve. Disse lånevilkår har vi lavet for at skabe de bedste rammer for vores låntagere. Det har vi for at sikre os, at vi kan tilbyde dig et af Danmarks bedste kviklån. Nedenfor finder du en liste over de lånevilkår. For at kunne låne hos os skal du:

  • Være mindst 21 år og have et dansk CPR-nummer.
  • Have en folkeregisteradresse en aktiv e-mailadresse.
  • Have et dansk mobiltelefonnummer og en dansk bankkonto.
  • Opfylde kravene omkring kreditvurdering i punkt 3.

Såfremt at din ansøgning er godkendt, så vil pengene blive udbetalt straks via vores straksoverførsel, dette vil betyde at du indenfor få minutter kan se pengene på din konto.

Vil du vide mere om vores lånevilkår, kan du se en specifikation af alle lånevilkårene her. Har du yderligere spørgsmål kan du læse vores ofte stillede spørgsmål og svar her.