Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank eller MiniFinans? Vi rådgiver dig

Vil du gerne optage et lån, men er du tvivl om hvilket lån der er det rigtige for dig? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos MiniFinans rådgiver vi dig, så du kan blive mere afklaret omkring dit fremtidige lån. Så er du mere sikker på, at tage den rigtige beslutning.
Hos MiniFinans kan du låne til lige det du står og mangler lige nu og her. Det gør vi uden, at du skal stille økonomisk sikkerhed for lånet, som du skal hos mange andre låneudbydere. Læs med her og bliv klogere på dit valg af låneudbyder, hvad end det er Arbejdernes Landsbank, MiniFinans eller en tredje låneudbyder.

 

Arbejdernes Landsbank eller MiniFinans? Sådan ansøger om du et lån

Det tage 1 minut at ansøge om et lån på MiniFinans hjemmeside. Når du skal ansøge om et lån, er alt hvad du skal bruge dit NemID. Det skal du bruge, når du skal underskrive vores ansøgningsformular.

Låneprocessen hos Arbejdernes Landsbank foregår ikke online. Arbejdernes Landsbank, også kaldet ALbank, har filialer rundt omkring i Danmark. Skal du låne penge hos dem, skal du kontakte banken eller din bankrådgiver. Sammen skal I gennemgå din økonomiske situation og du skal forklare hvad du vil bruge pengene til.  Når du låner penge hos os, skal du hverken til  møder med en bankrådgiver eller forklare hvad pengene skal bruges til. Du kan klare det hele hjemme fra stuen, uden at vi blander os.

 

Arbejdernes Landbank eller MiniFinans?

 

Arbejdernes Landsbank eller MiniFinans? Hvor lang tid tager det at ansøge om et lån?

Det tager kun 1 minut at ansøge om et lån hos os, og du får svar på din ansøgning med det samme. Det eneste vi skal gøre, for at kunne finde ud af hvor meget vi kan tilbyde dig at låne, er at lave en kreditvurdering af dig. Alt dette foregår automatisk på låneportal. Når kreditvurderingen er lavet, vil du få svar på din låneansøgning. Godkender vi din ansøgning, og du bekræfter lånet med dit NemID, modtager du pengene på din konto inden for 1 hverdag. Ansøger du om et lån hos Arbejdernes Landsbank, skal banken vurdere om de vil låne dig penge, og hvor meget de vil låne dig. Det er en låneproces, der tager en del længere tid.

 

Online lån hos Arbejdernes Landsbank eller MiniFinans?

Hos MiniFinans.dk har vi en godkendelsesproces som er helt unik. Vi har nemlig en særdeles hurtig låneproces, som er til fordel for vores lånetagere. Du kender måske et online lån som et forbrugslån, et minilån et hurtig lån eller et kviklån. Kært barn har mange navne. Alle disse lån er nemme og hurtige online lån.
Arbejdernes Landsbank ikke den rette løsning for dig, hvis du ønsker at optage et online lån. Banker tilbyder ikke samme form for online lån. I stedet foregår låneprocessen hos banken og vurderingen af afhængig af hvad lige netop din bankrådgiver mener, at du har økonomi til at låne.

 

Arbejdernes Landsbank eller MiniFinans? Få hurtigt penge på kontoen

Det er både nemt og hurtigt at optage et låne hos os. Når du har underskrevet din låneansøgning, får du straks svar på hvad vi kan tilbyde dig. Godkender vi din ansøgning, går der kun få minutter før pengene er tilgængelig på din konto. Som du kan se, er det en fordel at låne penge online, da du derved både sparer tid og får pengene hurtigt udbetalt. Har du brug for penge nu og her skal du huske, at det tager en del længere tid at få udbetalt et banklån fremfor et online lån.

 

Arbejdernes Landsbank eller MiniFinans? Få et lån nu og her

Det tager kun 1 minut at ansøge om et lån hos MiniFinans – ansøger du om et lån, får du svar på lånet inden for 1 minut. Godkender vi din ansøgning, efter at have lavet en kreditvurdering af dig, modtager du allerede lånet på din konto inden for få minutter.
Låner du penge i banken, som for eksempel Arbejdernes Landsbank, vil du ikke opleve samme låneproces. Står du og mangler penge her og nu, er et lån hos banken ikke den bedste løsning for dig. Du skal igennem en længere låneproces ved optagelse af et banklån.

 

Arbejdernes Landsbank eller MiniFinans? Undgå begrænsninger når du tager et lån

Når du optager et lån hos MiniFinans.dk, undgår du en lang række begrænsninger. Begrænsninger som du vil opleve, hvis du tager et banklån i for eksempel Arbejdernes Landsbank.

Vi vil gerne give dig så positiv en oplevelse som muligt, når du optager et lån hos os. Derfor har vi skræddersyet en nem og hurtig låneproces, så du slipper for at skulle vente på at få svar på din ansøgning og få udbetalt dit lån. Du skal heller ikke stille økonomisk sikkerhed for lånet, som du skal hvis du tager et helt almindeligt banklån. Det er bankens måde at sikre, at de får pengene igen, hvis din økonomi pludselig skulle ændre sig i en negativ retning.

 

MiniFinans – Så meget kan du låne

Hos MiniFinans tilbyder vi lån mellem 3.000 og 20.000 kroner. Hvor meget du kan låne, afhænger af den kreditvurdering vi laver af dig. Når vi laver en kreditvurdering, indhenter vi de oplysninger du har givet os adgang til via din e-SKAT. Det er dine 3 seneste lønsedler og din årsopgørelse. Dertil tjekker vi også, om du er registeret i RKI (Ribers kredit information), som er et register over dårlige betalere. Ser din økonomi fornuftig ud, det vil sige at du har mulighed for at afdrage på et muligt lån, godkender vi din ansøgning. Selve beløbet du kan låne, vil være afhængig af din økonomiske situation. Det er en måde vi skaber et større sikkerhedsnet for dig, så du ikke ender med at låne mere end hvad du har mulighed for at betale tilbage.

 

Arbejdernes Landsbank eller MiniFinans? Forskellige lånevilkår

Det er op til de forskellige banker og låneudbydere, hvilke krav de vil sætte til deres låntagere. Låner du penge i banken, er det meget individuelt hvor meget den enkelte person kan låne. Hos MiniFinans tilbyder vi lån mellem 3.000 og 20.000 kroner, alt afhængig af hvad din økonomi tillader. Der er altså ikke nogle universelle lånevilkår på markedet. Derfor er du nødt til at være opmærksom på at tjekke de enkelte låneudbyders lånevilkår, inden du optager et givent lån.

 

Arbejdernes Landsbank eller MiniFinans? Fordele og ulemper ved at optage et lån

Der er både fordele og ulemper ved at optage et lån. For at du kan få et større overblik over dit fremtidige lån, har vi lavet en liste over de fordele og ulemper der er ved at tage et lån.

Fordel
– Du får mere luft i budgettet
– Slipper for underskud på kontoen
– Du får råd til lige det du står og mangler

Ulemper
– Det koster renter
– Det er lånte penge
– Du skal betale pengene tilbage

 

MiniFinans lånevilkår

Hos MiniFinans har vi følgende lånevilkår, som vores lånetagere skal opfylde for at kunne tage et lån hos os.

Du skal fyldt 21 år og have et dansk CPR-nummer og en folkeregisteradresse. Du skal have en aktiv e-mail adresse og et dansk telefonnummer, i tilfælde af at vi har brug for at komme i kontakt med dig. Derudover skal du have en dansk bankkonto, som er den konto vi overføre et eventuelt lån til. For at vi kan lave en kreditvurdering af dig, skal du give os adgang til din årsopgørelse og seneste lønsedler via din e-SKAT. Dette foregår automatisk når du har givet os adgang til informationerne. Har du allerede et lån hos os i forvejen, kan du ikke optage et nyt lån hos os. Du skal først afdrage færdigt på dit lån, inden du på ny kan ansøge om et lån.