Ansvarlighed ved lån ▷ Lån hos MiniFinans og få et nemt sikkert lån ✓
Logge Ind
   

Ansvarlighed

Ansvarlig långivning

MiniFinans arbejder med ansvarlig långivning, og herunder giver vi et indblik i, hvordan vi forsøger at skabe ansvarlighed indenfor lånebranchen.

Markedsføring

Hos MiniFinans er det vigtigt for os at give potentielle og eksisterende kunder reel og brugbar råd og information omkring de lån vi tilbyder:

  • check-ic Hvis du er i tvivl om du kan tilbagebetale dit lån, vil vi aldrig opfordre til at tage et lån gennem MiniFinans.
  • check-ic Vi udlåner kun penge til kortfristet brug.
  • check-ic Vi sender efter et par dage en mail til de kunder der har taget et lån, hvor vi oplyser om at de kan anmelde os på Trustpilot. Dette gør vi for at give folk mulighed for at dele deres oplevelser med vores service til andre potentielle kunder.
  • check-ic Vi er medlem af Dansk Kredit Råd, der arbejder for at skabe et ansvarligt kreditmarked i Danmark

 

Kreditvurdering

Idet du ansøger om et lån hos MiniFinans, foretager vi en automatisk kreditvurdering. Denne vurdering sker både i forhold til nye og eksisterende kunder.

For at du kan få bevilget et lån hos os, skal følgende være gældende:

  • check-ic Du skal være mindst 21 år og myndig
  • check-ic Du skal have et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse
  • check-ic Du må ikke være registreret i RKI Experian
  • check-ic Du må ikke være registreret i Debitorregisteret
  • check-ic Du må ikke allerede have et aktivt lån hos MiniFinans

Ud over disse betingelser gælder også følgende:
Ansøgere kan ved første lån låne op til 4.000 kr. Herefter stiger beløbsgrænsen ved hvert succesfuldt tilbagebetalt lån. Vores maksimale lånebeløbsgrænse er 12.000 kr.

 

KreditStatus

Ved ansøgningen til et lån hos MiniFinans, giver du samtykke til, at vi foretager en søgning hos KreditStatus, som er et samarbejde mellem en række udbydere af kortfristede lån og forbrugslån. På denne måde kan vi styrke kreditvurderingen af vores kunder.

 

Låneforløbet hos MiniFinans

Du har altid adgang til dine tilbagebetalingsinformationer og faktura via din profil. Her har du ligeledes mulighed for at forlænge eller indfri dit lån, og rette dine personlige oplysninger. Du vil løbende blive informeret via sms og e-mail omkring din tilbagebetalingsdato, således at du undgår rykkergebyrer. Yderligere er vores kundeserviceafdeling behjælpelig med alle spørgsmål vedrørende dit lån eller vores service generelt, pr. e-mail eller telefon alle hverdage mellem 9.00-17.00.

 

Sikkerhedsnet

Hos MiniFinans sikrer vi vores kunder på bedst mulig måde. Vi tager kontakt til kunder, der bliver ved med at forlænge deres lån, og forsøger at rådgive i forhold til en fornuftig løsning i forhold til tilbagebetaling.

I tilfælde af manglende betaling, indberetter vi sagen til RKI Experian og Debitorregistret, således at kunden ikke kan yderlige gældsætte sig.