ALbank

ALbank eller MiniFinans? Vi rådgiver dig

Er du på udkig efter et lån, men er i tvivl om hvilket lån der er det rigtige for dig? Så er der hjælp at hente. Hos MiniFinans hjælper vi dig med at blive mere afklaret omkring dit fremtidige lån. Så er du mere sikker på, at tage den rigtige beslutning.
Hos MiniFinans tilbyder vi lån til det du står og mangler lige nu og her. Det gør vi uden, at du skal stille økonomisk sikkerhed for lånet, som du skal hos mange andre låneudbydere. Læs med her og bliv klogere på dit valg af låneudbyder, hvad end det er ALbank, MiniFinans eller en tredje låneudbyder.

 

ALbank eller MiniFinans? Sådan ansøger om du et lån

Det tage 1 minut at ansøge om et lån på MiniFinans hjemmeside. Alt hvad du skal bruge, for at ansøge om et lån på vores online platform er dit NemID. Det skal du bruge til at underskrive vores ansøgningsformular med.

Vil du gerne have et lån igennem ALbank, foregår låneprocessen ikke online. Arbejdernes Landsbank, også kaldet ALbank, har filialer rundt omkring i Danmark. Ønsker du at optage et lån herigennem, skal du kontakte banken eller din bankrådgiver. Sammen skal I gennemgå din økonomiske situation og du skal forklare hvad du vil bruge pengene på. Låner du penge hos os, skal du hverken til nogle møder eller forklare hvad der ligger til grund for lånet. Du kan klare det hele hjemme fra stuen.

ALbank eller MiniFinans?

 

ALbank eller MiniFinans? Hvor lang tid tager det at ansøge om et lån?

Det tager kun 1 minut at ansøge om et lån hos os. Når du har sendt din ansøgning, får du svar på den med det samme. Det eneste vi skal gøre, for at kunne finde ud af hvor meget vi kan tilbyde dig at låne, er at lave en kreditvurdering af dig. Det foregår automatisk på vores hjemmeside og du får svar på den med det samme. Når kreditvurderingen er lavet vil du få svar på din låneansøgning. Godkender vi din ansøgning, og du bekræfter lånet ved hjælp af dit NemID, modtager du pengene på din konto inden for 1 hverdag. Ansøger du om et lån hos ALbank, skal banken vurdere hvorvidt de vil låne dig penge, samt hvor meget de vil låne dig. Det kan tage en del længere tid. 

 

Online lån hos ALbank eller MiniFinans?

Det skal stå dig frit for, om du vælger Arbejdernes Landsbank og MiniFinans, men hos MiniFinans.dk finder du en godkendelsesproces, som er helt unik. Vi har nemlig en særdeles hurtig låneproces. Du kender måske et online lån som et forbrugslån, et minilån et hurtig lån eller et kviklån. Kært barn har mange navne. Alle disse lån er nemme og hurtige online lån.
Ønsker du at optage et online lån, er ALbank ikke den rette løsning. Banker tilbyder ikke denne form for online lån. I stedet foregår låneprocessen i bankens tempo og vurderingen af afhængig af hvad lige netop din bankrådgiver mener, at du har økonomi til at låne.

 

ALbank eller MiniFinans? Få hurtigt penge på kontoen

Det er både nemt og hurtigt at optage et låne hos os. Når du har underskrevet din låneansøgning, får du straks svar på hvad vi kan tilbyde dig. Godkender vi din ansøgning, går der kun få minutter før pengene er tilgængelig på din konto. Som du kan se, er det en fordel at låne penge online, da du derved spare tid og kan få pengene hurtigt udbetalt. Har du brug for penge nu og her, skal du derfor gøre dig klart, at det tager en del længere tid at få et lån udbetalt af banken, fremfor hos en online låneudbyder.

 

ALbank eller MiniFinans? Få et lån nu og her

Det tager kun kort tid at ansøge om et lån hos MiniFinans. Ansøger du om et lån i dag, får du svar på lånet inden for 1 minut. Godkender vi din ansøgning, efter at have lavet en kreditvurdering af dig, modtager du lånet på din konto inden for få minutter.
Låner du penge i banken, som for eksempel ALbank, vil du ikke opleve samme låneproces. Står du og mangler penge her og nu, er et lån hos banken ikke den bedste løsning for dig, da du skal igennem en længere låneproces ved optagelse af et banklån.

 

ALbank eller MiniFinans? Undgå begrænsninger når du tager et lån

Når du optager et lån hos MiniFinans.dk, undgår du en lang række begrænsninger. Begrænsninger som du vil opleve, hvis du tager et banklån i for eksempel ALbank.

Vi vil gerne give dig så positiv en oplevelse som muligt, når du optager et lån hos os. Derfor har vi skræddersyet en nem og hurtig låneproces, så du slipper for at skulle vente på at få svar på din ansøgning og få udbetalt dit lån. Du skal heller ikke stille økonomisk sikkerhed for lånet, som du skal hvis du tager et helt almindeligt banklån. Det er bankens måde at sikre, at de får pengene igen, hvis din økonomi pludselig skulle ændre sig i en negativ retning.

 

MiniFinans – Så meget kan du låne

Hos MiniFinans tilbyder vi lån mellem 3.000 og 20.000 kroner. Hvor meget du kan låne, afhænger af den kreditvurdering vi laver af dig. Når vi laver en kreditvurdering, indhenter vi de oplysninger du har givet os adgang til via din e-SKAT. Det er dine 3 seneste lønsedler og din årsopgørelse. Dertil tjekker vi også, om du er registeret i RKI (Ribers kredit information), som er et register over dårlige betalere. Ser din økonomi fornuftig ud, det vil sige at du har mulighed for at afdrage på et muligt lån, godkender vi din ansøgning. Selve beløbet du kan låne, vil være afhængig af din økonomiske situation. Det er en måde vi skaber et større sikkerhedsnet for dig, så du ikke ender med at låne mere end hvad du har mulighed for at betale tilbage

 

ALbank eller MiniFinans? Forskellige lånevilkår

Det er op til de forskellige banker og låneudbydere, hvilke krav de vil sætte til deres låntagere. Låner du penge i banken, er det meget individuelt hvor meget den enkelte person kan låne. Hos MiniFinans tilbyder vi lån mellem 3.000 og 20.000 kroner, alt afhængig af hvad din økonomi tillader. Der er altså ikke nogle universelle lånevilkår på markedet. Derfor er du nødt til at være opmærksom på at tjekke de enkelte låneudbyders lånevilkår, inden du optager et givent lån.

 

ALbank eller MiniFinans? Fordele og ulemper ved at optage et lån

Der er både fordele og ulemper ved at optage et lån. For at du kan få et større overblik over dit fremtidige lån, har vi lavet en liste over de fordele og ulemper der er ved at tage et lån.

Fordel
– Mere luft i budgettet
– Slip for underskud på kontoen
– Du får råd til lige det du står og mangler

Ulemper
– Det koster renter
– Det er lånte penge
– Du skal betale pengene tilbage

 

MiniFinans lånevilkår

Hos MiniFinans har vi følgende lånevilkår, som vores lånetagere skal opfylde for at kunne tage et lån hos os.

Du skal fyldt 21 år og have et dansk CPR-nummer og en folkeregisteradresse. Du skal have en aktiv e-mail adresse og et dansk telefonnummer, i tilfælde af at vi har brug for at komme i kontakt med dig. Derudover skal du have en dansk bankkonto, som er den konto vi overføre et eventuelt lån til. For at vi kan lave en kreditvurdering af dig, skal du give os adgang til din årsopgørelse og seneste lønsedler via din e-SKAT. Dette foregår automatisk når du har givet os adgang til informationerne. Har du allerede et lån hos os i forvejen, kan du ikke optage et nyt lån hos os. Du skal først afdrage færdigt på dit lån, inden du på ny kan ansøge om et lån.