Affiliate program for MiniFinans

Affiliate program for MiniFinans

MiniFinans har lavet et affiliate program, som er og bliver et af de mest populære affiliate programmer der findes indenfor lånesegmentet i Danmark. Kampagnerne er udviklet af online marketing specialister med mere end 15 års erfaring i branchen, så der er altid garanti for gennemarbejdede løsninger, høj konvertering og affiliates er garanteret hurtige og høje udbetalinger til tiden. Vi bestræber os på at have det bedste produkt i markedet, både til låntager og affiliates. Læs mere herunder og kom i gang i dag.

MiniFinans er ejet af Finans 247 ApS, som startede i 2016. Selskabet har en meget solvent ejerkreds, og det forventes at MiniFinans kommer til at få en meget synlig position i det danske lånemarked i 2017 og fremadrettet.
MiniFinans yder personlige lån i størrelsen 3.000 kr. til 20.000 kr., uden at du stiller sikkerhed for lånet. Satserne for lånene der ydes fastsættes ud fra almindelig kredit gennemgang. Vi tjekker bl.a. vores kunder i RKI samt ved log ind med NemID, der giver maksimal sikkerhed for både låntager og långiver.

minifinans-affiliate

Sådan bliver du affiliate for MiniFinans

Når du bliver MiniFinans affiliate, optjener du 175 kr. pr. godkendt låneansøgning, uanset størrelsen af lånet.
MiniFinans har en lukket søgeordspolitik. Det er derfor ikke tilladt for at byde på søgeord for at drive trafik til MiniFinans. MiniFinans tillader desuden heller ikke trafik fra incitamentsprogrammer / cashback / point sider o.lign.
Affiliates der leverer trafik igennem email marketing, skal følge retningslinjer der er angivet hos vores trafik netværk (affiliate netværk). Affiliates der bryder med MiniFinans’ retningslinjer vil ikke få udbetalt kommission. Ved overtrædelse i særligt grove tilfælde kan der forventes erstatningsansvar eller politianmeldelse.

Start med at tjene penge ved at reklamere for MiniFinans.dk i dag. Klik her for at komme i gang igennem vores partner netværk, som står for at det tekniske fungerer.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os. Vi sidder klar på mail og telefon.