Afbetaling

Afbetaling og fair rente hos MiniFinans

Der er mange ting at tage i betragtning, når det handler om at låne penge. Der skal både være styr på afbetaling og rente, da disse to er yderst væsentlige aspekter i lånets verden. Renten og perioden for afbetaling er medvirkende til, hvor dyrt lånet ender med at blive, og derfor er det utrolig vigtigt, at du låner penge et sted, hvor der er en fair rente og afbetalingstid. Hos MiniFinans får du alt det og meget mere til. Vi går op i at give dig en fair rente og en meget fleksibel tilbagebetalingsperiode, som du helt selv bestemmer. Når du vælger at optage et lån hos os, kan du vide dig sikker på, at du får det bedste lån på markedet. På vores hjemmeside har vi en brugervenligt interaktiv lånegrafik, hvor du kontrollerer lånebeløb og løbetid, mens du kan se, hvordan tilbagebetalingsbeløbet, ÅOP og kreditomkostningerne ændrer sig efter, hvilke valg du træffer. Hos MiniFinans får du det bedste overblik over lånet, så der ikke er nogle ubehagelige overraskelser, når du skal til at betale tilbage.

Så leder du efter dit næste online lån? Så behøver du ikke at lede længere. Vi har alt, hvad du skal bruge, her hos MiniFinans for at du kan låne penge til enhver drøm på en nem, overskuelig og hurtig måde.

Afbetaling – Få fleksible løbetid

Hos MiniFinans er du selv med til at angive, hvor lange løbetider du ønsker at optage et lån med. Vi tilbyder låneperioder på 5 – 30 dage. Det giver dig en unik mulighed for at skræddersy dit næste lån, så det passer bedst muligt ind i din økonomi og finansielle kapacitet.

Fordele ved MiniFinans fleksible låneperiode:

  • Du har fuld kontrol over, hvornår du ønsker at betale lånet tilbage indenfor en 30 dages låneperiode
  • Du kan koordinere låneperioden med din næste lønseddel eller anden finansiel indkomst, så du hurtigt kan betale gælden af.
  • Du har overblik over, hvilke ændringer låneperioden har for netop dit lån, såfremt du benytter MiniFinans hjemmeside til at optage dit næste lån
  • MiniFinans tilbyder en relativ kort låneperiode, men det betyder også, at du nemmere kan betale tilbage

Sådan fungerer afbetaling hos os

Afbetaling fungerer utrolig simplet hos MiniFinans. Når der lånes hos os, skal lånet tilbagebetales via netbank på den senest aftalte forfaldsdag. Her har du flere muligheder. Du kan vælge at betale via en bankoverførsel, et betalingskort eller automatisk via din MiniFinans-bankkonto.

Hos MiniFinans kan du betale lånet tilbage når som helst, hvis du skulle komme i besiddelse af ekstra økonomiske midler. Vi arbejder som udgangspunkt ud fra konceptet om, at du betaler hele lånet plus omkostninger tilbage over én gang, men såfremt du ønsker at afdrage dele af lånet over en periode, så bedes du kontakte os på vores mailadresse kontakt@minifinans.dk.

MiniFinans tilbyder ikke flere lån på samme tid. Du kan derfor ikke optage et ekstra lån hos os, hvis du ikke har tilbagebetalt det originale til fulde. Vi anbefaler ikke, at man optager flere lån på samme tid, og det gælder også, hvis man har til hensigt at indfri et gammelt. Du kan derfor først ansøge om et nyt lån hos os, når du har betalt dit nuværende.

Få en fair og lav rente hos MiniFinans

Det er ingen hemmelighed, at der er renter og gebyrer forbundet med at optage et lån online. Det samme gælder for banklån, hvor du oftest vil få en bedre rente. Dog udmærker et online lån hos MiniFinans sig på andre områder, når det kommer til frihed, fleksibilitet, og hvordan du forvalter dine lånte penge. Hos MiniFinans er du sikker på at få en fair og lav rente. En rente der er konkurrencedygtig med andre lånevirksomheder, som du finder online. Vores rente ligger på 18,5%, som er den månedlige omkostning du skal betale, for at have for at optage et lån hos os. Fordelen ved at tage at lån hos os er, at du ikke skal betale noget oprettelsesgebyr. Det skal du mange andre steder. Det betyder kun, at det bliver billigere for dig.

 

Skræddersy dit næste lån på hjemmesiden

På vores hjemmeside har du muligheden for at skræddersy dit eget lån. Vi tilbyder et interaktivt lånevindue, hvor du kan ændre beløbet og låneperioden. Herefter vil du opdage, at tilbagebetalingsbeløbet ændres, alt efter hvilken position ”sliderne” står på. Ude i menuen til højre har du alle de informationer, som du skal bruge for at krydstjekke lånet med din økonomi. Så er du sikker på, at du har råd til det. Vigtigst af alt har du fuldt overblik over det, som du har til afbetaling, og hvor lang tid du har til det.

 

Vi kreditvurderer dig lynhurtigt

Hos MiniFinans foretager vi en individuel kreditvurdering af din økonomi, når du ansøger om et lån. Denne kreditvurdering sker umiddelbart efter, du har trykket ”ansøg”. Den tager udgangspunkt i din seneste lønseddel samt offentlige udbetalinger og dine faste månedlige udgifter. Dine månedlige indkomster og udgifter er betydende for, hvor mange penge du kan låne hos os. Derudover henter vi oplysninger om dig fra eksterne oplysningsbureauer – herunder RKI. Du kan nemlig ikke låne penge hos MiniFinans, hvis du er registreret som dårlig betaler.

Selvom vi ikke blander os i, hvad du bruger pengene på, så er vi interesserede i, om du kan klare afbetalingen. Derfor er du ikke egnet til et lån hos MiniFinans, hvis du ikke kan tilbagebetale lånet. Vi fraråder også at låne hos os, hvis du bruger pengene på unødvendige ting eller til at afbetale et andet lån. Når det er sagt, så vil vi med glæde tilbyde dig et lån hos os, såfremt du overholder/opfylder vores lånevilkår. Det kan du læse mere om på vores hjemmeside.

Det er 100 % sikkert at låne hos MiniFinans

MiniFinans går meget op i sikkerhed. Det er en af vores højeste prioriteter, at kunderne er tilfredse og føler sig trygge samt godt behandlet. Den høje sikkerhed afspejles i vores overskuelige lånevilkår. Når du låner penge hos os, skal du godkende lånet ved hjælp af NemID. Det sikrer, at vi kan hente de nødvendige oplysninger om dig, men det modvirker også, at andre kan tage et lån i dit navn, da NemID er din helt egen personlige adgangskode. Derudover udbetales pengene kun på en konto, som du oplyser, når du opretter dig som bruger hos os. Når vi udbetaler pengene til dig, så sker det via vores straksoverførsel, så du kun skal vente få minutter på dine lånte penge. Dette er gældende i alle ugens 7 dage og i alle døgnets 24 timer.