ÅOP: Hvad er det? Og hvordan påvirker det mit lån? (2018) ✓
Existing Users Log In
   

ÅOP: Hvad er det? Og hvordan påvirker det mit lån?

ÅOP: Hvad er det? Og hvordan påvirker det mit lån?

ÅOP: Hvad er det? Og hvordan påvirker det mit lån?

ÅOP: Hvad er det? Og hvordan påvirker det mit lån?

ÅOP er forkortelsen for årlige omkostninger i procent. Det vil sige, når du optager et hvilket som helst lån, så er der ÅOP på beløbet. Helt kort fortalt, vil tallet altså give dig en idé om, hvad det vil koste dig på årsbasis at låne et givent beløb hos f.eks. minifinans.dk.

Men, hvorfor er ÅOP så højt hos minifinans.dk?

Du skal ikke blive skræmt af den ÅOP du ser når du låner hos minifinans.dk. Når du låner i et institut som vores, så er det meningen at det er et kortsigtet lån. Altså et lån du betaler tilbage indenfor et par måneder. Det er lovpligtigt for os, at vi angiver ÅOP på vores lån, men det betyder ikke, at du kommer til at betale mange penge tilbage til os, når du låner hos os. Selvom ÅOP altså er lovpligtigt for alle instanser der tilbyder lån til private, så er det på nogle måneder et lidt forældet koncept. Da der er betydelig forskel på at åbne en kassekredit i en bank, og på at tage et kviklån hos f.eks. minifinans.dk.

Tag et lån, men tænk dig om

Ligegyldigt om du vælger at låne i din bank eller via en online låneudbyder som minifinans.dk. Skal du gå til det med samme grad af fornuft og eftertænksomhed som du normalt ville gøre.

Lav en fordele/ulempe liste over de muligheder du har for at låne, og undersøg markedet godt. Men lad være med at lade dig skræmme, hvis du ser en høj ÅOP på dit lån.
Det er jo meningen, at du har betalt det tilbage indenfor kort tid. Derfor vil det lån du tager hos minifinans.dk ikke være langvarigt, eller på årsbasis.

Hos minifinans.dk kan du maksimalt låne optil 4.000 første gang du låner hos os. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et lån hos os. Klik her og lån et lille beløb.