Lån penge online - Kviklån til et hvert behov direkte ind på din konto
Logge Ind
   
Hvorfor vente til den 1.?

Lån penge online til enhver drøm

Ny kunde

Allerede kunde?

slide iconVælg beløb (500-12.000 kr)

500
|
2000
|
4000
|
6000
|
8000
|
10000
|
12000
|

slide iconVælg låneperiode (5-30 dage)

5
|
10
|
15
|
20
|
25
|
30
|

  • Samlet kreditbeløb: kr4000.00
  • Lånebeløb
  • Låneperiode: dage30
  • Tilbagebetaling d. :
  • Samlede tilbagebetalingsbeløb: kr4740.00
  • Tilbagebetaling (1 ydelse)
  • Samlede kreditomkostninger: kr740.00
  • Rentebeløb
  • Debitorrente (årlig fast) / ÅOP: % 688.69
  • Lån nu

OBS! Nye kunder kan højst låne op til 4.000 kr. første gang de låner

 Vælg beløb
og løbetid

 Udfyld oplysninger
og underskriv med NemID

 Godkend lånet 
efter 48 timer

 Modtag pengene
på din konto

Lån penge billigt og sikkert

MiniFinans er en dansk långiver, der tilbyder kortfristede lån til danskere. MiniFinans er et brand under Finans 247 ApS. Finans 247 ApS er registreret på Bredgade 75, 2. sal, 1260 København K og er registreret hos Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 34, stk. 2.

For at optage et lån hos MiniFinans skal du acceptere vores lånevilkår, samt bekræfte lånet med NemID. Du må desuden ikke være listet i RKI.

Misligeholdes lånevilkårene eller udebliver tilbagebetalingen, vil du modtage op til tre rykkere på 100,00 kr. samt blive pålagt morarenter. Såfremt du har problemer med at betale lånet tilbage til aftalt tid, bør du ringe til vores kundeservice på 71 71 88 88 eller skrive til kontakt@minifinans.dk. Du har mulighed for at forlænge lånet via din profil i 7, 14 eller 30 dage mod et forlængelsesgebyr. Bemærk at lånet ikke bliver automatisk forlænget ved udeblivende indfrielse.

Betales lånet ikke tilbage efter rykkerproceduren vil sagen blive overdraget til ekstern inkasso, hvor yderligere sagsomkostninger vil blive pålagt. Reagerer du stadig ikke, vil du ved en gyldig fogedretsdom blive registreret i Experian (RKI) som dårlig betaler.

MiniFinans fraråder at optage lån for at betale et andet lån tilbage.

 Få svar med det samme

Hurtig & nem udbetaling

 Brug pengene som du vil

Kundeservice

Hverdage

9-17

Telefon

71 71 88 88

Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage

Samarbejdspartnere


MiniFinans er kåret til årets lån i 2017 af det uafhængige låne sammenligningssite moneylender.dk

MiniFinans – Lån penge i dag

MiniFinans.dk er en 100% dansk låneudbyder der opererer under egen licens fra Finanstilsynet. MiniFinans.dk er en af de sikreste lånegivere på internettet. Hver måned foretages der tusindevis af nye lån til glade kunder der står og mangler lidt ekstra i hverdagen. Et lån der kan bruges til lige præcis det som folk står og mangler. Vi har lavet en meget simpel låneproces, som kun tager få minutter for kunderne – prøv det selv i dag.

Simpelt at låne, simpelt at betale tilbage

Det er en vision for os, at penge skal være nemme at låne og simple at tilbagebetale. De fleste mennesker får udbetalt deres løn den sidste hverdag i hver måned. Men hvem siger, at det er her at man lige står og skal bruge pengene? Ofte er det sådan, at man finder et par sko eller et stykke tøj sidst på måneden, hvor at man egentlig har brugt de penge man har afsat i sit budget til diverse ting. Men der er ingen garanti for at det man gerne vil købe midt- eller sidst på måneden, også er til salg til den første når der kommer løn. Derfor kan man nemt bruge MiniFinans.dk og låne det man skal bruge indtil man får løn, hvor man kan indfri sit lån. Det er meget nemt og simpelt. Hos MiniFinans.dk kan man låne fra 500 kr. og op til 12.000 kr.

Lån penge på internettet

Internettet er blevet det mest populære sted at optage et lån. Der er ikke mange mennesker der har tid og/eller lyst til at gå i banken og vente flere uger på at et lån bliver godkendt. Alle mennesker elsker når tingene går nemt og simpelt. Det kan dog være en jungle at finde ud af, hvilket forbrugslån der passer til dig – men hos MiniFinans.dk har vi gjort det meget simpelt at forstå, hvad det kræver og hvad det koster.

Du kan altid se de samlede omkostninger

På alle lånesider kan du i højre side se, hvad alle de forskellige omkostninger omfatter og, hvad de samlede låneomkostninger er. Der kommer kun ekstra omkostninger, hvis du som lånetager ikke overholder låneaftalen. Det er muligt at låne penge hos MiniFinans.dk via internettet – både via PC, Mac, tablets og Smartphones. Vores simple låneberegner og hjemmeside er optimeret til alle elektroniske enheder. Prøv det allerede i dag og få pengene ind på din konto så snart du er godkendt.

Forskellen på et banklån og et minilån

Forskellene mellem et almindelig banklån og et minilån er i virkeligheden ikke så mange. Men der er et par væsentlige årsager, som nok også er derfor at der er så mange mennesker der optager minilån.

Udsteder af minilånene blander sig ikke i hvad pengene skal bruges til

Du kan bruge pengene lige præcis som du ønsker det.

Minilån er lidt dyrere end alm. banklån

Det koster en lille smule mere at få et minilån, men til gengæld er der næsten heller ikke nogen ventetid på, at høre om du er godkendt eller om du er afvist.

Det går meget hurtigere at få et minilån

Det tager 48 timer før du lovmæssigt kan gå ind og bekræfte dit lån. Den 48 timers betænkningsperiode blev indført i Danmark i januar 2017, og skal gøre at folk er helt sikre på at de vil låne penge.

Kort låneperiode

Hos MiniFinans.dk låner du penge fra 5 dage og op til 30 dage. Du vælger selv hvornår (indenfor givne periode), det passer dig bedst at tilbagebetale dit minilån. Det er ofte anbefalet at du får tilbagebetalings tidspunktet til at passe med der, hvor du modtager løn, feriepenge, skat, børnepenge eller andre penge ind på din konto.

Det kaldes et minilån fordi folk typisk ikke låner mere end 10.000 kr. Gennemsnittet for et minilån ligger på ca. 3.700 kr.
Det vigtigste er, at man ikke skal sidde hos sin bankrådgiver og forklare flere timer om, hvorfor man mener at det her røde par sko simpelthen ikke kan undværes. Det er ikke fordi at din bankrådgiver skal være enig i at det er en god beslutning at købe et stykke tøj (det vil de oftest ikke mene, med mindre du har huller i tøjet), men det synes du. Og hvis du kan se at der er nok penge på din konto til den første, som der plejer at være, så er det din beslutning, at du vil spare lidt penge i starten af kommende måned.

Optag billigt forbrugslån

Det er- og skal være, nemt at optage et mini forbrugslån hos MiniFinans.dk. Forbrugslånets størrelse er det du selv vælger og så snart du er godkendt, og pengene er frigivet, så kan du gå ud og bruge pengene på det du har brug for.

I banken omtaler bankrådgivere typisk forbrugslån som noget negativt og noget dyrt. Men vi mener ikke at man kan sætte en pris på glæden ved, at erhverve nye ting til sig selv, til hjemmet eller til en man holder af. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Billigt lån hos MiniFinans

Du får det bedste og billigste kviklån, hvis du vælger et lavt beløb og en kort låneperiode. Det er aldrig en god idé, at låne til mere end du har brug for. Er du interesseret i et nyt fjernsyn til 7.000 kr., er der altså ingen grund til at låne 10.000 kr. Du skal prøve at ramme et lånebeløb, som du ved at du kan tilbagebetale når du får løn – uden at du igen bliver økonomisk presset, så du er nødt til at optage endnu et lån. Det er vigtigt at man husker at tilbagebetale alle minilån til tiden, da der ellers løber ekstra gebyrer og renter på, som fordyrer tilbagebetalings beløbet.

Hvad bruger folk typisk et forbrugslån til?

Det er meget forskelligt, hvad folk bruger deres minilån til. For nogle handler det om at kunne forsøde hverdagen. For andre handler det om fundamentale omkostninger, som deres almindelige lønindtægt ikke kunne dække i måneden. For helt andre så handler det om, at der er kommet nogle uforudsete udgifter, som økonomien ikke kan bære. Det vigtigste, som gælder for alle tre faktorer er, at man kan tilbagebetale sit minilån. Betaler man ikke tilbage til tiden, så påløber der ekstra omkostninger der fordyrer lånet og som dermed betyder, at det kan tage ekstra lang tid, at få afviklet sin gæld.

Spontanitet

Folk optager minilån fordi der kommer noget spontant, som ikke kan undværes. Det er en helt naturlig ting at vi som mennesker fristes til at købe gode og lækre ting eller oplevelser. Livet skal leves og hvorfor vente til den første med at leve livet? Det mener vi helt sikkert ikke at der er nogen grund til hos MiniFinans.dk. Du skal blot være sikker på, at du har penge nok når lånet skal tilbagebetales- og det har de fleste fornuftige mennesker også.

Rejser til de rejselystne

Mange køber en spontan rejse. Der er mange årstider der kan friste de rejselystne. Forår i Paris, sommer på Mallorca eller vinterferie til Dubai. Alle disse destinationer kan opnås med et minilån fra MiniFinans.dk. Det koster ikke særligt meget, at flyve rundt i verden og få rigtig gode oplevelser. H.C Andersen sagde ”At rejse, er at leve”. Det handler om at leve livet i de dage vi er i live. Man skal leve efter evne, men hvis man kan se at der kommer penge om 30 dage, så kan man ligeså godt benytte sig af et godt rejsetilbud.

Det nyeste elektronik

Elektronik til hjemmebrug – eksempelvis telefoner, computere, iPads, vaskemaskiner og den slags er også noget som minilån benyttes til i stor stil for danskerne. Det er forbruger elektronik som der kommer nyt af hele tiden. Hvis man er vild med iPhones og der netop udkommer en ny model, hvorfor så vente til den første? Hos MiniFinans kan man låne præcis det beløb man ønsker (maksimum 12.000 kr.) i præcis den periode man ønsker (maksimum 30 dage). Derefter er det bare at købe telefonen. Når du så får løn kan du tilbagebetale pengene. Det hele er meget simpelt.

Hvad kendetegner et SMS lån?

SMS lån er en betegnelse der er opstået i forbindelse med, at minilån kom på markedet i Danmark for relativt få år siden. Det blev her muligt for mennesker, at låne penge uden at det krævede et langt bankmøde med en rådgiver der var uforstående overfor, hvad pengene skulle bruges til. SMS lån er ofte meget små lån, som ryger ind på lånetagers bankkonto meget hurtigt efter ansøgning og godkendelse. Ofte går der ikke meget mere end 48 timer fra ansøgningen er godkendt og indtil pengene er til rådighed på kontoen. Derefter kan pengene bruges som man vil.

Der er flere ting der kendetegner SMS lån eller minilån, men det hele er kendetegnet ved, at det er mindre forbrugsgoder som folk bruger lånet til. De største karakteristika er:

Hurtig låne ansøgningsproces

Det tager ikke meget mere end 5 minutter at foretage en låneansøgning. Det er kun få informationer om dig selv der skal udfyldes og derefter skal ansøgningen godkendes med dit NemID. Alle der ansøger om et minilån vil blive kreditvurderet og må ikke stå i RKI. Dette er en proces, som vi har gjort meget simpel og du skal kun indtaste dit CPR-nummer, derefter kører det hele automatisk med RKI tjekket.

Der er ingen der spørger hvad pengene skal bruges til

Om du vil bruge pengene på noget til dig selv, eller til en gave til andre styrer du selv. Om du vil købe elektronik eller mad, det styrer du selv. Der er ingen spørgsmål eller nogen der taler dig fra, at købe det du lige står og mangler.

Pengene kommer hurtigt ind på kontoen

Når du optager et SMS lån, så tager ansøgningsprocessen 5 minutter. Derefter er der en lovbestemt ”betænkningstid” på 48 timer. Herefter skal kunderne ind og bekræfte lånet til udbetaling, og så kommer lånet til faktisk frigivelse og ind på kontoen meget hurtigt. MiniFinans.dk arbejder med straks overførsler for alle udbetalinger. Dette er for at minimerer eventuelle forsinkelser fra bankernes evne til at overføre mellem hinanden.

Pengene, og dermed lånet, skal tilbage betales hurtigt

Når der lånes penge hos MiniFinans.dk, så optager man et lån meget simpelt. Lånet har også en meget kort løbetid, nemlig fra 5 dage til 30 dage. De der låner penge, kan til enhver tid tilbagebetale lånet før tid – Så snart der er penge på kontoen til at dække lånet. Du bestemmer selv, hvornår du tilbagebetaler – så længe det ikke overskrider en angivet frist, på maksimalt 30 dage.

Gennemsigtighed for låneomkostninger

Alle informationer omkring dit lån er frit tilgængelige på vores hjemmeside – lige under der hvor man ser lånebeløbet. Her står der, hvad de samlede omkostninger er for lånet og ikke kun nævnt ÅOP, som for almindelige mennesker kan være en vanskelig term at forholde sig til. Vi har hos MiniFinans.dk prøvet at udpensle alle de forskellige omkostninger der er i forbindelse med at optage et lån.

 

Lån til hvad som helst

Vi blander os ikke i, hvad du låner penge til. Du bestemmer altså helt selv om pengene skal bruges på sjov og ballade, en dejlig ferie eller nogle regninger, der skal betales. Denne frihed får du ikke ved et almindeligt banklån, hvor du modsat hos os, ofte bliver bedt om at oplyse, hvad de lånte penge skal bruges til.

Forsød din hverdag 

Mange af vores kunder hos MiniFinans har fortalt, at pengene der lånes ofte går til ting og sager der forsøder hverdagen – Det er vi rigtig glade for at kunne være en del af. Det er nemlig vores mission, at kunne gøre livet nemmere for folk der har en presset økonomi i en kort periode. For at de så kan tilbagebetale de lånte penge igen når der kommer løn, feriepenge eller andet pengebeløb. Hos MiniFinans.dk kan du låne penge i op til 30 dage.

Du bestemmer over pengene

Lån Penge til en iPhone eller lån penge til en ny cykel – Det er dig der bestemmer. Det kan være fristende at købe en ny telefon når den udkommer – Desværre udkommer telefoner ikke altid til den første i en måned og derfor kan der godt være lidt lavvande på kontoen. Dette er derfor at vi er kommet til verden – netop for at kunne hjælpe med, at finansiere materiale goder her og nu. Hvorfor vente til den første. Man lever jo kun en gang. Men selvfølgelig skal man ikke optage et lån, hvis man ved at man ikke kan tilbage betale dette til den første.

Bedste kviklån i Danmark

Vil du gerne have det bedste kviklån, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser først. Når du går igennem vores låneberegner skal du vælge, hvor meget du vil låne, og hvor hurtigt du vil betale tilbage.

Det bedste produkt på markedet. 

Hos MiniFinans mener vi selv, at vi har nogle af markedets bedste lån til dig der står og skal bruge penge hurtigt. Du kan låne penge til lige det du står og mangler – Der bliver ikke spurgt, hvad pengene skal bruges til. Det kan være du skal låne penge til en sommerferie, låne penge til iPhone eller noget helt andet – valget er dit.

Fuld gennemsigtighed

Der findes flere udbydere af minilån på internettet, men hos MiniFinans.dk har vi lavet en lang række analyser af markedet. Vi mener derfor, at vi ligger i den bedste del af de seriøse lån der er at finde på markedet. Vi har intet skjult og vores regler og vilkår skulle gerne være meget gennemskuelige for alle vores kunder – Dette er i hvert fald det som du vil kunne se af vores score på Trustpilot, som har været 5 stjernet siden første dag vi startede i 2016.

Hurtig udbetaling

Med et kviklån får du hurtig udbetaling – Der går kun 48 timer fra din ansøgning er godkendt. Kviklån er altså den type lån du bør vælge, hvis du har brug for penge på din konto hurtigst muligt. Når vi får en ansøgning om et kviklån prioriterer vi altid denne, fremfor andre ansøgninger, så du får pengene hurtigst muligt – dog tidligst 48 timer at låneansøgningen er lavet, og du har godkendt dit kviklån.

Få pengene til tiden 

Det er vigtigt, at det går hurtigt med at få sine penge når man optager et minilån. Det er når man har fundet den ting eller rejse man gerne vil købe, at man vil have pengene til at kunne betale - ikke først til den første når der er kommet løn. Hos MiniFinans går der altså kun 48 timer før du har pengene stående på din konto. Det er slet ikke som at gå til sin bank, hvor der ofte kan gå op til flere uger før man får svar tilbage om ens låne ønske er godkendt eller afvist. Hvis du ikke står i RKI og er over 21 år, så har du rigtig gode forudsætninger for at blive godkendt til et minilån.

Kviklån med lav rente

Der findes ikke rigtigt kviklån der har en meget billig rente. Det koster altid lidt ekstra at låne hurtige penge – Dette skyldes at risikoen for lånegiver generelt er højere. Hvis du vil have det billigst mulige lån med de laveste kreditomkostninger, så kan du eksempelvis vælge et så lavt beløb som muligt, med kort låneperiode. Dermed har vi mindst muligt risici ved at låne pengene ud, og derfor kan vi sætte omkostningerne så lavt, som vi gør hos MiniFinans. Man skal huske på, at det aldrig er omkostningsfrit at låne hurtige penge, men på den anden side, så er der nok heller ikke noget sted på internettet, hvor det er nemmere at låne penge end det er hos MiniFinans.dk.

Nemt og simpelt at låne penge

Vi har valgt at gøre låneprocessen meget simpel for vores kunder. For MiniFinans er noget af det vigtigste, at vores kunder får en rigtig god oplevelse når de låner penge.
Det er oftest sidst på måneden, hvor budgettet kan være stramt at man har behov for, at tingene kører nemt og simpelt og ikke giver anledning til ekstra hovedpiner. Det kan nemlig være slemt nok at kontoen er halvtom. Vi stiller ikke spørgsmålstegn til, hvad pengene skal gå til. Om det er en lille gave til dig selv for at holde humøret oppe eller om det er lidt ekstra god mad sidst på måneden.

Billigt kviklån

Et kviklån er kendetegnet ved, at du får pengene på din konto hurtigt. Hos MiniFinans gør vi en dyd ud af, at besvare din låneansøgning så hurtigt vi kan, og efterfølgende udbetale pengene til dig så hurtigst som muligt. Når du optager et kviklån hos MiniFinans.dk, skal du naturligvis forvente de 48 timer ventetid, som er et lovkrav, før dit lån udbetales. Vær opmærksom på, at renterne på et kviklån er lidt højere end det man får hos bankerne. Til gengæld så stilles der ingen spørgsmålstegn til, hvad du skal bruge pengene til.

Kviklån til engangsudgifter

Rigtig mange mennesker, som låner penge på internettet har en klar ide om, hvad pengene skal bruges til. Det kan være at du har forelsket dig i en ny taske, en ferie eller noget elektronik du ikke kan undvære. Det gode ved et mini lån eller SMS lån er, at det kun er dig der bestemmer, hvad pengene skal bruges til.
I Danmark findes der rigtig mange lånemuligheder og forskellige lån bruges til forskellige ting. Eksempelvis har mange mennesker en kassekredit hos sin bank, da de ved, at de engang imellem kommer til at trække over på deres lønkonto og derved bruger af deres kredit. På denne måde er en kassekredit rigtigt god at have – Den er til de langsigtede ting, som man ved kommer igen og igen. Derimod er et kviklån rigtig bekvemt, når det er en større ting der skal købes. Dette er engangsudgifter, som folk kan komme ud for. Eksempelvis et nyt TV eller en ny vaskemaskine. Selv når der er tale om, at man skal have nye briller, så er der mange dette kommer som en overraskelse for – Hvem skulle vide at brillestellet ville knække? Derfor er det at et kviklån fra MiniFinans kommer rigtig mange mennesker til gode. MiniFinans er der for sine kunder, og hjælper enhver person der lever op til vores lånevilkår.

Lån er også god service

Minifinans.dk leverer en service der er ud over det, man kan forvente i markedet. Og faktisk er det også forholdsvis små penge, som folk skal betale når lånet udløber. Eksempelvis så koster det kun få hundrede kroner at optage vores mindste lån, hos Minifinans.dk.

Fordele og ulemper

Det er nemt og hurtigt.

Du skal kun vente i 48 timer, så kan du selv gå ind og godkende dit lån. Senest dagen efter har du pengene stående på din konto.

Du får luft i økonomien.

Er din økonomi presset, eventuelt på grund af en uforudset regning. Så er det rart at kunne optage et minilån hos MiniFinans.dk. Dette gør, at du kan trække vejret igen frem til den første, hvor du får løn igen

Du kan give mere til andre.

Når du låner lidt penge, så kan du også gøre noget ekstra godt for dine venner eller din familie. At glæde andre mennesker glæder også en selv. Givers glæde er den største glæde siger man. Dette ved vi også gælder for vores kunder. Men det er også OK at glæde sig selv ved at købe en ting, der kan gøre hverdagen sjovere eller bedre.

Vælger du en anden låneudbyder med høj ÅOP, kan lånet blive dyrt.

Det er ikke det billigste at optage et mikrolån – Dog finder du nok nogle af markedets bedste renter hos MiniFinans. Du skal huske at tænke dig om når du optager et lån. For hvis du ved med dig selv, at du ikke kan betale til den første (eller senest 30 dage efter du optager lånet), så risikerer du at der kommer renter og gebyrer på lånebeløbet. I værste tilfælde, hvis der ikke tilbagebetales til tiden, kan du ryge til inkasso.

Lån 21 år

Er du under 21 år kan du desværre ikke låne hos MiniFinans. Er du fyldt 21 år eller derover, er du derimod altid velkommen til at ansøge om et lån hos os. Ved dit første lån kan du låne op til 4.000 kr., og efterfølgende op til hele 12.000 kr. Din låneperiode vælger du selv og den kan variere fra 5 dage og op til 30 dage. Typisk så vælger folk et kviklån, for at mellem finansiere et eller andet. Hos MiniFinans anbefaler vi også kraftigt, at man ikke optager et lån til inddækning af omkostninger der ikke er midlertidige eller meget kortfristede.

Brug pengene på dig selv

Skal du bruge penge til at købe noget til dig selv, som eksempelvis er på tilbud i en begrænset periode og eksempelvis ikke vil være det når det er lønningsdag. Så er det en god ide, at se på muligheden for at låne penge online hos os. Et mikro lån er ikke det billigste når det kommer til rentesatser, men det er ofte det nemmeste og hurtigste – Det er også derfor det hedder hurtig lån eller kviklån.

Du skal være 21 år for at optage lån hos os

I mange år har det været sådan, at folk ned til 18 år har kunne optage mini lån.  Men hos MiniFinans.dk har vi valgt, at vi kun vil have lånetagere der har tænkt over det og er ansvarlige. Dermed ikke sagt at folk på 18 år ikke er ansvarlige, men vi mener at folk der er 21 år har fuld forståelse for, hvad det har af økonomiske omkostninger ved at optage et online lån- og også hvilke konsekvenser det har, hvis man ikke overholder den låneaftale som indgås.

 

Kviklån som studerende

Som studerende kan kassekreditten nogle gange lide overlast sidst på måneden, men med et kviklån kan du selv justere, hvor mange penge du har brug for, og hvor lang løbetid du har brug for. Du ved præcis, hvad lånet koster ved hjælp af vores låneberegner. Der kan komme omkostninger til skolebøger og meget mere, som er uforudset, men samtidig uundværligt for at få det optimale ud af den undervisning man modtager.

De mange fristelser som studerende

Som studerende er der mange fristelser, som kan være vanskelige at takke nej til og ofte kan det være nogle der holder en ude af det sociale fællesskab. Det kan være omkostninger til fester, hvor man skal bruge noget nyt tøj eller lidt ekstra penge til at købe drikkevarer og lignende. Det kunne også være penge til en studietur eller andet. Det er aldrig sjovt, at være den der ikke kan komme med til tingene. Med et kviklån fra MiniFinans.dk, så kan det lade sig gøre at holde ”ja-hatten” på og komme med til de ting og arrangementer der foregår omkring en. Det betyder måske, at man skal leve lidt mere sparsomt den efterfølgende måned, men hvad gør man ikke for at være en del af det sociale liv på studiet.

Vær sikker på at du låner penge et sikkert sted online

MiniFinans.dk lever op til alle regler på det danske lånemarked. Vi er godkendt og reguleret af Finanstilsynet. Dette betyder at du roligt kan låne penge online hos MiniFinans.dk. Desuden er der listet en række punkter, som gør at du kan føle dig endnu mere tryg og vide, at du indgår en låneaftale med en af Danmarks måske bedste lånegivere.

MiniFinans.dk tilbyder hurtig lån til personer der er bosiddende i Danmark. Du kan til enhver tid sammenligne vores lån med andre hos vores partner Moneylender.dk. Se Moneylender.dk's kviklån oversigt.

Derfor kan du være sikker på, at du er i trykke hænder når du optager et kviklån hos MiniFinans.dk

Arbejder under Finanstilsynet

Dette betyder at Minifinans.dk opererer under en af de mest krævende licenser. Finanstilsynet er en myndighed, som hører under Erhvervs- og Vækstministeriet, og som primært har til opgave at føre tilsyn med finansielle virksomheder i Danmark.

Er godkendt af Datatilsynet

Dette betyder at MiniFinans.dk er godkendt af den centrale uafhængige myndighed, der fører tilsyn med, at reglerne i persondataloven overholdes. Vi arbejder med meget følsomt data – hos Minifinans.dk kan du være helt sikker på, at dine informationer ligger krypteret og ikke er i fare. Datatilsynet består af et råd - Datarådet - og et sekretariat.

Er godkendt af E-mærket

Dette betyder at hjemmesiden, betingelser og vilkår lever 100% op til alle regler på lånemarkedet i Danmark og er godkendt af en jurist fra E-mærket. E-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Bag e-mærket står Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet. Det vil sige, at e-mærket både tager hånd om forbrugerne og netbutikkerne. Det er en tovejs sikkerhed, der sikrer den bedste og sikreste løsning på markedet.

Du skal godkende din låneansøgning med NemID

Dette betyder at MiniFinans med garanti kan vide, at netop den person der underskriver med NemID også er den person som vedkommende siger han/hun er. Et NemID er en adgangskode på internettet, som gør det sikkert for dig at se og oplyse fortrolige og følsomme oplysninger.

Med andre ord – du er i de mest trygge hænder hos MiniFinans.dk når du skal indgå en online låne aftale.