Home

DRØMMELÅN FRA MINIFINANS

UDBETALING PÅ 1 MINUT - ALLE UGENS DAGE

Lånebeløb:

Månedlig ydelse: 851,51 kr

3.000 kr. 20.000 kr.

Ydelse/Månedlig m.betaling:

851,51 kr

  • Debitorrente: %222.00
  • ÅOP: %666.69
  • Samlet kreditomkostninger: 11.100 kr.
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 16.100 kr.
  • Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten.

    Bemærk! Renten tilskrives dagligt og ydelsen varierer derfor efter antallet af dage i den enkelte måned.

Kendt fra TV

Hvordan tager du et lån hos MiniFinans?

Udfyld ansøgning

Det tager kun 2 minutter at oprette en profil hos Minifinans.

Underskriv med NemID

Alle låneaftaler skal underskrives med NemID elektronisk.

Modtag pengene

Så snart vi har godkendt dit lån, sender vi det til straksudbetaling på din NemKonto.

Lån penge billigt og sikkert

MiniFinans er en dansk långiver, der tilbyder kortfristede lån til danskere. MiniFinans er et brand under Finans 247 ApS. Finans 247 ApS er registreret på Bredgade 75, 2. sal, 1260 København K og er registreret hos Finanstilsynet vedrørende lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme § 34, stk. 2.

For at optage et lån hos MiniFinans skal du acceptere vores lånevilkår, samt bekræfte lånet med NemID. Du må desuden ikke være listet i RKI.

Misligeholdes lånevilkårene eller udebliver tilbagebetalingen, vil du modtage op til tre rykkere på 100,00 kr. samt blive pålagt morarenter. Såfremt du har problemer med at betale lånet tilbage til aftalt tid, bør du ringe til vores kundeservice på 71 71 88 88 eller skrive til kontakt@minifinans.dk. Du har mulighed for at forlænge lånet via din profil i 7, 14 eller 30 dage mod et forlængelsesgebyr. Bemærk at lånet ikke bliver automatisk forlænget ved udeblivende indfrielse.

Betales lånet ikke tilbage efter rykkerproceduren vil sagen blive overdraget til ekstern inkasso, hvor yderligere sagsomkostninger vil blive pålagt. Reagerer du stadig ikke, vil du ved en gyldig fogedretsdom blive registreret i Experian (RKI) som dårlig betaler.

MiniFinans fraråder at optage lån for at betale et andet lån tilbage.

Lån til hvad som helst

Vi blander os ikke i, hvad du låner penge til. Du bestemmer altså helt selv om pengene skal bruges på sjov og ballade, en dejlig ferie eller nogle regninger, der skal betales. Denne frihed får du ikke ved et almindeligt banklån, hvor du modsat hos os, ofte bliver bedt om at oplyse, hvad de lånte penge skal bruges til.

Forsød din hverdag

Mange af vores kunder hos MiniFinans har fortalt, at pengene der lånes ofte går til ting og sager der forsøder hverdagen, samt hjælp til regningerne og andre uforudsete udgifter – Det er vi rigtig glade for at kunne være en del af. Det er nemlig vores mission, at kunne gøre livet nemmere for folk der har en presset økonomi i en kortere periode. For at de så kan tilbagebetale de lånte penge igen når der kommer løn, feriepenge eller andet pengebeløb. Hos MiniFinans.dk kan du låne penge lige så længe du vil, og vi udbetaler din kredit inden for få minutter til din NemKonto.

Du bestemmer over pengene

Lån penge online til en iPhone eller lån penge til en ny cykel – Det er dig der bestemmer. Det kan være fristende at købe en ny telefon når den udkommer – Desværre udkommer bl.a. telefoner ikke altid til den første i en måned og derfor kan der godt være lidt lavvande på kontoen. Dette er derfor at vi er kommet til verden – netop for at kunne hjælpe med, at finansiere materiale goder her og nu. Hvorfor vente til den første? Man lever jo kun en gang. Men selvfølgelig skal man ikke optage et lån, hvis man ved at man ikke kan tilbage betale dette til den første.

Kviklån op til 20.000 kr. - MiniFinans.dk

Typer af lån

Minilån

Du har du mulighed for at låne mellem 3.000 – 20.000 kroner

Hurtig lån

Vi har nogle af Danmarks hurtigste udbetalinger

Mobillån

Tag dit lån direkte fra mobilen. Hurtigt, nemt og sikkert

Sms lån

Vi tilbyder nogle af Danmarks bedste SMS lån

Online lån

Få dine hverdagsdrømme opfyldt med vores online lån

Privatlån

Vi udlåner penge til private - alle ugens dage

Kontantlån

Få op til 20.000 kr. mellem hænderne med vores kredit

Kviklån

Vi tilbyder et af de mest populære kviklån

SMS Lån op til 20.000 kr. - Hurtigt, nemt og sikkert - Minifinans.dk

Bedste online lån i Danmark

Vil du gerne have det bedste kviklån, er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser først. Når du går igennem vores låneberegner skal du vælge, hvor meget du vil låne, og hvor hurtigt du vil betale tilbage.

Det bedste produkt på markedet

Hos MiniFinans mener vi selv, at vi har nogle af markedets bedste lån til dig der står og skal bruge penge hurtigt. Du kan låne penge til lige det du står og mangler – Der bliver ikke spurgt, hvad pengene skal bruges til. Det kan være du skal låne penge til en sommerferie, låne penge til iPhone eller noget helt andet – valget er dit.

Fuld gennemsigtighed

Der findes flere udbydere af minilån på internettet, men hos MiniFinans.dk har vi lavet en lang række analyser af markedet. Vi mener derfor, at vi ligger i den bedste del af de seriøse lån der er at finde på markedet. Vi har intet skjult og vores regler og vilkår skulle gerne være meget gennemskuelige for alle vores kunder – Dette er i hvert fald det som du vil kunne se af vores score på Trustpilot, som har været 5 stjernet siden første dag vi startede i 2016.

Lån som studerende

Som studerende kan kassekreditten nogle gange lide overlast sidst på måneden, men med vores kviklån kan du selv justere, hvor mange penge du har brug for, og hvor lang løbetid du har brug for. Du ved præcis, hvad lånet koster ved hjælp af vores låneberegner. Der kan komme omkostninger til skolebøger og meget mere, som er uforudset, men samtidig uundværligt for at få det optimale ud af den undervisning man modtager.

De mange fristelser som studerende

Som studerende er der mange fristelser, som kan være vanskelige at takke nej til og ofte kan det være nogle der holder en ude af det sociale fællesskab. Det kan være omkostninger til fester, hvor man skal bruge noget nyt tøj eller lidt ekstra penge til at købe drikkevarer og lignende. Det kunne også være penge til en studietur eller andet. Det er aldrig sjovt, at være den der ikke kan komme med til tingene. Med et online lån fra MiniFinans.dk, så kan det lade sig gøre at holde ”ja-hatten” på og komme med til de ting og arrangementer der foregår omkring en. Det betyder måske, at man skal leve lidt mere sparsomt den efterfølgende måned, men hvad gør man ikke for at være en del af det sociale liv på studiet.