Home

HVAD DRØMMER DU OM?

UDBETALING MED DET SAMME - ALLE UGENS DAGE

Lånebeløb:

3.000 kr. 20.000 kr.

  • Ydelse/Månedlig m.betaling: 852 kr.
  • Fast debitorrente: 220 %
  • ÅOP: 666.69 %
  • Samlet kreditomkostninger: 11.100 kr.
  • Samlet tilbagebetalingsbeløb: 16.100 kr.

  Ydelse/Månedlig m.betaling: 852 kr.

  Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Bemærk! Renten tilskrives dagligt og ydelsen varierer derfor efter antallet af dage i den enkelte måned.

  Den månedlige ydelse er baseret på fast årlig debitorrente 220%. ÅOP 666.69%. Samlet beløb,der skal betales tilbage er 16.100 kr. Samlede kreditomkostninger 11.100 kr. Oprettelse: 0 kr. Priseksemplet forudsætter at kreditten udnyttes fuld og indfries efter 12 mdr. Der er ikke nogen fast løbetid på kreditten. Bemærk! Renten tilskrives dagligt og ydelsen varierer derfor efter antallet af dage i den enkelte måned.

Det var en stor hjælp for mig, da jeg stod med en flytning og en ny lejlighed der skulle møbleres. Pengene blev udbetalt til min konto med det samme. Mange tak for god service!

sådan gør du

VÆLG LÅNEBELØB

Vælg hvor meget du ønsker at låne

step2

ANSØG

Udfyld din låneansøgningen

MODTAG PENGE

Dit lån udbetales straks til din NemKonto

Der er mange fordele ved MiniFinans online kredit

Fordele når du låner penge hos MiniFinans

 • Ingen uventede eller skjulte gebyrer
 • Vi tilbyder ekstra luft i din økonomi
 • Straksudbetaling alle ugens dage
 • Gratis oprettelse
 • Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån
Gør dine drømme til virkelighed

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos MiniFinans har vi de seneste år hjulpet flere tusinde mennesker, med at få deres drømme til at gå i opfyldelse.

Drømmer du om at forny din garderobe, en ferie sydpå eller noget helt tredje? Så står vi klar til at hjælpe dig, så du kan få det lån du er på udkig efter.

Vi er nemlig interesserede i at tilgodese vores lånetagere. Derfor har vi lavet en nem og overskuelig låneproces, hvor du selv kan justere i dit lånebeløb og låneperiode.

Lån til lige det du står og mangler

Når du optager et lån hos os, bestemmer du helt selv hvad de skal bruges til. Vi mener nemlig, at du skal have friheden til selv at bestemme, hvad pengene skal bruges til.
Du afgører altså selv, om de skal bruges på en ferie eller til at betale uforudsete udgifter. Den frihed får du ikke ved et almindeligt banklån, hvor du modsat hos os, ofte bliver bedt om at oplyse, hvad de lånte penge skal bruges til.