Vind

Sådan optager du et lån

Hos MiniFinans kan du låne fra 3.000 til 20.000 kr. helt uden problemer. Det eneste du skal gøre er at følge disse punkter:

  • Vælg dit lånebeløb
  • Udfyld ansøgningen
  • Giv adgang til dine oplysninger via e-SKAT
  • Underskriv lånekontrakten med dit NemID
  • Herefter sender vi pengene til din NemKonto

For at vi kan godkende din ansøgning, så bruger vi din tilladelse igennem e-SKAT til at tjekke dine skatteoplysninger. Ved at du giver os adgang til dine skatteoplysninger, så kan vi hente informationer om din lønindkomst, offentlige betalinger samt din seneste årsopgørelse. Udfra disse oplysninger, så kan vi kreditvurderer dig og give dig et lån som passer perfekt til dig. Når du tager et lån hos os, så får du automatisk en profil, hvor du altid vil kunne holde øje med din kredit. Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Lån penge til hvad som helst

Hos os kan du låne penge til hvad som helst, uden at skulle stille nogen form for sikkerhed. Fordelen ved MiniFinans er, at du kan låne 3.000 til 20.000 kr. helt uden problemer. Vi stiller nemlig ikke spørgsmål til dit lån og vi behøver ingen form for sikkerhed når du vælger et lån hos os. Du kan ansøge om et lån, lige meget hvor du er og hvornår det passer dig. Vi tager imod din ansøgning 24/7 og du vil efter en hurtig kreditvurdering se hvor meget du er godkendt til. Hos MiniFinans sørger vi altid for at vores kunder kommer først. Derfor kan vi garantere at du har pengene senest indenfor 24 timer.

Få et ferielån hos MiniFinans